Editaa2 parašė:
o va pas mane itariu bus atvirksciai, nes mergaite tai rami, o va bernuzelis amzinai gurksi, atrodo, kad jam miego isvis nereikiabet gal jau truputi lengviau? v…
kad zinok sunkiau, nes maziau miega
Editaa2 parašė:
o va pas mane itariu bus atvirksciai, nes mergaite tai rami, o va bernuzelis amzinai gurksi, atrodo, kad jam miego isvis nereikiabet gal jau truputi lengviau? v…
kad zinok sunkiau, nes maziau miega
Eegliukas parašė:
o kodel jus migdot vaikiukus kurtu?as tai atskiras lovytes jau suruosusi esu, manau taip geriau pailses ir vienas kitam netrugdys
ar klystu?
![]()
mes nemigdom, miega atskirose, nes baisiai trugdo viens kitam
Eegliukas parašė:
o kodel jus migdot vaikiukus kurtu?as tai atskiras lovytes jau suruosusi esu, manau taip geriau pailses ir vienas kitam netrugdys
ar klystu?
![]()
tai as irgi turiu dvi lovytes, bet iki kokiu 5 men. laikysiu vienoj lovytej, nes dvynukai turi vienas kita jausti
buvo iprate pilvely kartu, tai, kad streso nebutu. o kai paaugs, tai guldysiu i atskiras lovytes
Dovile__ parašė:
mes nemigdom, miega atskirose, nes baisiai trugdo viens kitam![]()
o nuo pat pradziu guldet i atskiras?
Editaa2 parašė:
o nuo pat pradziu guldet i atskiras?
ne pirma men i viena
Dovile__ parašė:
o kur nuotraukoj tj pirma menesi tik miegojo kartu pakol per daug i nieka neregawo![]()
aaa, as va ziuresiu tada kaip bus toliau, nes buvau nusiteikus iki 5men kartu guldyt
Editaa2 parašė:
aaa, as va ziuresiu tada kaip bus toliau, nes buvau nusiteikus iki 5men kartu guldyt![]()
kazi ar tiek iskesi
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai