eglemiljak parašė:
Sveikos gyvos! Kreipiuosi į visas dvynukų mamytes gimdžiusias ir nėštumą prisižiūrinčios Kaune. Gal yra tų, kurios lankėsi pas V.Gintautą arba R.Mačiulevičienę? Nes…
lankiausi pas Maciuleviciene
eglemiljak parašė:
Sveikos gyvos! Kreipiuosi į visas dvynukų mamytes gimdžiusias ir nėštumą prisižiūrinčios Kaune. Gal yra tų, kurios lankėsi pas V.Gintautą arba R.Mačiulevičienę? Nes…
lankiausi pas Maciuleviciene
Sandrute1986 parašė:
tai gal dydis netiko ar siaip koks levakas buvo?
ortopediniam buvau uzsisakius pasiemiau platesni nes atrodo patogiau buvo, bet db visai netinka jis, net nepatogu bent jau man..
reginadr parašė:
nes jei vaistinėj perki tai nepamatuosi.
Sandrute, kaip tavo cukrus? Aš neužilgo ruošiuos pas endokrinologę pasirodyt savo …
nu zinokit as vaistineje pirkau ir mane nuvede i ju kabinetuka ir uzdejo, kad dydis tiktu ir nereikia jokios ortop pardes
o cukrus mano normoje, dbr reik kartais matutois, kad neuzkiltu
Dovile__ parašė:
lankiausi pas Maciuleviciene![]()
Ir kaip Tau ji? Internete pilna tik gerų komentarų apie ją, neradau nei vieno blogo!
eglemiljak parašė:
Ir kaip Tau ji? Internete pilna tik gerų komentarų apie ją, neradau nei vieno blogo!
nerealiai nuostabus zmogus tikrai rekomenduoju:):
Mildda parašė:
turiu klausimeli![]()
kai tetis iseina men atostogu, tai gauna tik uz viena vaika ar yra kazkokie pliusa…
Čia aktualiausia tema būsimoms dvynukų mamos
Šiaip jeigu yra jau ''patyrusių'' visas tas valstybines išmokas, tai apšvieskite ir mus!!!
Labuku
kai iseina menesio atostogo niekas nesidvigubina, gauna pagal savo atlyginima...
Beje, norejau paklausti mamyciu, kurios turi jau maziukus dvynukuss... kaip migdot? as pradejau atskirai juos maitinti, ir nesugalvoju nieko gudraus kaip be pagalbos vakare juos uzmigdyti... reikia patarimo is praktikos...
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai