murka123 parašė:
Maniskiai gerai makaronus valgo, sriuba seimai verdu nedasudyta, tada tircius pamaigau sakute, duodu kaip darzoviene. Agurkus, arbuza valgo. Duoniukus, barankas, ta…
mano vaikam makronai siaubu siaubas
murka123 parašė:
Maniskiai gerai makaronus valgo, sriuba seimai verdu nedasudyta, tada tircius pamaigau sakute, duodu kaip darzoviene. Agurkus, arbuza valgo. Duoniukus, barankas, ta…
mano vaikam makronai siaubu siaubas
Dovile__ parašė:
mano vaikam makronai siaubu siaubas![]()
va va, manishkiai irgi makaronu nelabai. nors va siandien aukle vire darzoviu sriuba ir idejo siek tiek makaronu raideliu - tai valge puikiai
As irgi vis dar gaminu atskirai saviskiams. Tik sriubas ir kotletus su bulviu kose valgo is suaugusiu maisto. bet man kazhkaip taip daug paprasciau - as pati pavalgau darbe, Darzoviene ar kokias koses isvirt man baika - tai nereikia sukti galvos ka chia tokio gaminti
As daug ir nesku galvos - darzoviene, grikiai, avizu kose - sveikas maistas. tai kol valgo tegu sau taip ir valgo
Dovile__ parašė:
mano vaikam makronai siaubu siaubas![]()
maniskiai labai valgo makaronus
Sveikutes
Kaip gyvenate, tyla pas mus forumuke...
O mes pasikrikstyjom, kazkaip ir su oru istaikem. Dabar sedim sloguoti, gydytoja sako, del virsutiniu dantuku, dygsta iskart 4. Va o guodziausi, kad bedanciai mano vaikai.
Man ir toliau stresas del raidos, nes aplinkiniu vaikai stovi jau. Maniskis tik vienas bando stoveti, kitas, net nebando. Kazin ar vaiksciosim pirmam gimtadieniui. Gal ka ne taip darau
Galvoju, gal kazkaip lavinti reiktu vaikucius.
kaip jums sekasi, auuuuuu
Sveikute murka123, nepergyvenk, manau viską tu gerai darai. Viskam reikia laiko, juk vaikas, vaikui nelygus, vieni viską daro anksčiau, kiti vėliau. KANTRYBĖS MAMYTE
Manieji irgi labai skirtingi, mums 9 mėn., o mergaitė mano visur jau stovi, varo ropom po visus kambarius ir lovytę apeina be vargo, nu žodžiu tik duok jai judėjimo laisvę, tai ojojoj kiek visokių mandrybių prirodo
O vaikinas mano tik dabar normaliai vartaliotis pradėjo, bando ropoti, bet ten daugiau šliaužimas gaunasi ir tai atbulas tik juda. Atsisėsti dar pats nemoka, labai bando, stengiasi, bet dar biški trūksta įgūdžių. Na, aš dažnai jiems kojas ir rankas lanstau visaip, mums parodė per masažus, tai aš vis juos ir skatinu sportuot, o tai tikrai padeda sutvirtinti ir kojytes ir visą kūną
O mes va 9mėn. ir dar neturim nė vieno dantuko
tikiuos, greiti jau nebebūsim bedančiai
Tai va mamyte, tikrai būk rami, nes su tavo vaikučiais viskas yra ok :))) sėkmės
Sveikos
tikrai ner ko pergyventi viskas su laiku
pas mane bernai nuo 7men sedeti pradejo 8men ropoti, o dantu jau 11turim
bando vaikscioti, jau net vaikstyniu nereik jiem, patys atsistoja nislaiuzia iki jos isikabina ir vaiksto stumdami, taip grazu ziureti
lovyte visa apeina senai visa
pastebejau kad jau kelias sekundes ir paeina vieni biski, bet po to krenta paeje
naktys mum sunkios kai kruminiai auga, beveik is vis nemiega
dar vienam trydiene prasidejo... del maisto kariaujam, beveik nieko neikisu i burna pastaruoju metu ir nesuprantu del ko.. tik misinius geria.. baisu, kad nenusilptu
sveiki
mes ir kariaujam su maistu laaaabai,pagrinde misinuko tik praso. na su judejimu lyg ir neblogai jau sekas vienas pasileides pastovi bet zengti bijo,isikibe abu apvaro visur,o jei neina prieit tai ijungia visus keturis varomus
ir tada daro ka nori.ir musasi tarpusavi vajei vajei
anakart dejo is zaislo paleido krauja is nosytes. na bet buna dauk dienu kai zaidzia graziai neskaitant kad tiutukus vienas is kito atimineja
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai