2012.08.02 16:24 (prieš 14 m.)
na man tai citramonas nieko gero-tik rugsti kelia. be vaistu tikrai daznai buna, kad neapsieisi. bet pagyventumet jus tokioj sali kaip NO , kurioj pagrindinis vaistas yra paracetamolis
vaistininkes toks jausmas, kad zino maziau uz mane, o jei ko paklausi gudriau-neturi ir reikia recepto. dukrai akis buvo paraudusi ir patraiskanojusi.paklausiau ka gali pasiulyti?-druskos vandens, o taip be recepto nieko daugiau.tai as ir sakau, kad padarysim ramuneliu kompresa-gal uzteks. vaistininke tik akis ispute(supratau, kad apie ramuneliu galias ji neinformuota
-tarp kitko-augusi moteris ) syptelejau tik ir isejau. tai ir uzsiperku LT puse vaistines visiems gyvenimo atvejams, o vat renie ir nepagalvojau. kaip keikiau save sianakt. teko vel eiti i vaistine siandien.susirandu kalcio karbonato tableciu nuo rugsties(renie sudetis-kalcio .ir magnio karbonatas).del visa ko pasitikslinu ar galiu vartoti.sako, kad negalima. ir bruka man kitus.kazkokias putas, nes vaistininkes zodziais man nekyla rugstis, bet spaudzia vaikas ir todel lipa lauk, o putaos neleis.tai kad nera dar kam spausti
as vel jai sakau, kad man rugstis grauzia skrandi.ji manes klausia is kur zinau
atsakau, kad zinau, bet savo vaistu nebegaliu dabar gerti del nestumo.galu gale duoda man aliuminio-magnio hidroksido. dar karta paskaito informacini lapeli ir primena, kad veliau ateiciu tu putu nusipirkti. bent jau si karta gavau vaistu.ir daugiau nereiks kankintis jei vel uzeis rugstis. vat kaip buna