zyleatit parašė:
Smagu, kad sypsaisi, juk sypsaisi?![]()
netik,net garsiai juoktis pradejau is tu briedziu
zyleatit parašė:
Smagu, kad sypsaisi, juk sypsaisi?![]()
netik,net garsiai juoktis pradejau is tu briedziu
kviste parašė:
oi mamytes suteiket ir man stiprybes nes as savo situacija pasakojau jau senai kad taippat 1 su maziuku![]()
vat ir palaikysim viena kita ir dziaugsimes kartu maziukais, smagu kai kazkas isklauso,pataria ir palaiko,man taip pat kitos mamytes suteikia stiprybes,saunu,kad yra kam pasipasakoti
zyleatit parašė:
O man ir nuotaika pakilo, kad nusprendziau nulekt iki parduotuvesO noriu visko tai nzn kaip prekintis teks
![]()
o as siandien ilsiuosi, nes vakar daug judejau ir ryt daug reikaliuku ir drauge atskris is u.k tik vienai dienai,tai norisi su ja kuo ilgiau pabuti, kaupiu jegas siandien, visa diena valgau,pasivaiksciojau grynam ore,tevu suni pavedziojau ir vel alkana gryzau
sveikos merginos, paskaičius FUPSES istorija, reikia stebėtis jos tvirtumu, nes šiuo metu, esant nėštumui moteris yra labiau pažeidžiama.... didžiuotis galima tavimi, FUPSE, bei kitomis panašaus likimo moterimis.
O apie savo anyta taip pat neturiu gerų atsiliepimų, ir dabar vykstant skyryboms, vis kursto savo pletkais ir nesamonėm anūkės galvą apkrauna
ką aš galiu pasakyt.... neturiu nei noro jai viską išsakyt, nei jėgų, nes ji man visada būdavo kaip neigiamos energijos nešėja. Galvoju, tegul kalba ką nori, jei imsiu į galvą, tai sau tik pakenksiu. Beje mano anytą rodys šiandien per tv 3 "gyvenimas gražus" tema- apie šarlatanus.
ErnestaB parašė:
sveikos merginos, paskaičius FUPSES istorija, reikia stebėtis jos tvirtumu, nes šiuo metu, esant nėštumui moteris yra labiau pažeidžiama.... didžiuotis galima tavimi, FUPSE, bei kitomis panašaus likimo moterimis.
O apie savo anyta taip pat neturiu gerų atsiliepimų, ir dabar vykstant skyryboms, vis kursto savo pletkais ir nesamonėm anūkės galvą apkraunaką aš galiu pasakyt.... neturiu nei noro jai viską išsakyt, nei jėgų, nes ji man visada būdavo kaip neigiamos energijos nešėja. Galvoju, tegul kalba ką nori, jei imsiu į galvą, tai sau tik pakenksiu. Beje mano anytą rodys šiandien per tv 3 "gyvenimas gražus" tema- apie šarlatanus.
na sunku aisku, ypac kai anyta tokiu baisybiu prikalbejo,ligone isvadino del kazkokio barnio,o ir siaip visada kisosi ir nervus gadino,ziauriai iskaudino ir patys nesuvokia ka daro,as ju anuka nesioju o jie pritaria sunui,kad iekini padave, nors manau,kad netik pritaria o ir ikalbino, bet patys nemato savo elgsio,jauciasi teisus ir sako,kad as kalta,na jei net ir buciau kalta,tai normalus zmones suprastu,kad del vaikelio negaliu nervintis ir bent is zmogiskumo palauktu jo gimimo, o tada jau ieskini paduotu
as nepaluztu tik del vaikelio, jis suteikia daug stiprybes, niekada negalvojau kad galiu tiek isgyventi,bet pasirodo galiu,kaip skaudu bebutu
o jiems jauciu siaubinga pykti ir tikrai viena diena tai gyvatei issakysiu viska ka apie ja manau
linkiu ir tau stiprybes skyrybose, jos mums tikrai prireiks
na bet kas cia darosi? trys paliktos vienisos ir dar viena skiriasi...
ar jau visai vyrai su protu susipyke.. jokios atsakomybes uz savo veiksmus. leliukai turetu gimti is meiles ir meileje, o cia- suzino apie gandra ir deda kudasiu
o dar tie uosviai su visokiom nesamonem..
laikykites , mergaites
Susipazinau su viena mamyte kai su ankstesniu nestumu gulejau ligonineje.ji pasipasakojo, kad pirmas vyras ja paliko su vaikeliu(aisku tada jau laukesi kito nuo kito mylimo vyro).sako kai pagimdziau vaikeli, tai vyras buvo idealus tetis, naktimis kelesi vaikuti maitinti jai leisdavo pailseri.zodiu buvo tobulas tetis ir vyras kol nesusirado kitos ir neisejo su ja gyventi.nuo tada nebesirupino visiskai vaiku.niekaip negaliu suprasti kaip galima beveik metus laiko auginti diena is dienos vaika ir po to ji palikti del kazkokios sliundros atsiprasant.jei jau radai kita meile, tai buk geras, bent nenutrauk santykiu su vaiku.nesuprantu ir niekaip negaliu suprasti tokiu poelgiu.
RRASIUKS parašė:
Susipazinau su viena mamyte kai su ankstesniu nestumu gulejau ligonineje.ji pasipasakojo, kad pirmas vyras ja paliko su vaikeliu(aisku tada jau laukesi kito nuo kito mylimo vyro).sako kai pagimdziau vaikeli, tai vyras buvo idealus tetis, naktimis kelesi vaikuti maitinti jai leisdavo pailseri.zodiu buvo tobulas tetis ir vyras kol nesusirado kitos ir neisejo su ja gyventi.nuo tada nebesirupino visiskai vaiku.niekaip negaliu suprasti kaip galima beveik metus laiko auginti diena is dienos vaika ir po to ji palikti del kazkokios sliundros atsiprasant.jei jau radai kita meile, tai buk geras, bent nenutrauk santykiu su vaiku.nesuprantu ir niekaip negaliu suprasti tokiu poelgiu.
esu girdejusi pasakyma: '' vyrai myli tuos vaikus, kuriu mamas myli'' labai noriu tiketi, kad tai nera taisykle, bet , deja, labai daznai pasitaikanti realybe
20 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai