Sandriuke parašė:
sveikinu![]()
Aciu. Krauja imti kaip ir atkalbejo, nes echo metu pagal ismatvimus jie mate, kad sveikute. Dabar pas genetikus 20 sav.
Sandriuke parašė:
sveikinu![]()
Aciu. Krauja imti kaip ir atkalbejo, nes echo metu pagal ismatvimus jie mate, kad sveikute. Dabar pas genetikus 20 sav.
Saulutės. parašė:
Labas mamytessiandien buvom pas genetikus ir jau suzinojom lyti. Dar viena mergyte
![]()
sveikinu!
Kaip fainei... as irgi noriu mergytes, bet visi sako, kad pas mane bus berniukas... :))
Saulutės. parašė:
o tau genetikai ziures ultragarsu vel? as ketinu 19 sav ultragarsa darytis pas savo ginekologe, bet tikrai labiau noreciau pas genetikus, nes jie gal geriau mato ar sveikas vaikutis..Tei gavai siuntima antram vizitui ar eini privaciai? Kaune?
Einu privaciai. Echoskopuoja genetike. Man siandien dare echo 3 kartus, viska nuodugniai suziurejo sumatavo. O kitas kartas pas ja turi buti 20 sav ir keliom dienom, tada daroma organogeneze. Tiriami vaiko vidaus organai. Ir Vilniuje. Siandien esme buvo del kaklo rauksles ta vadinama 13 sav.
kviste parašė:
o pas genetikus suloma eiti tik vyresnio amziaus mergaitems ar betkam galima nueiti del sventos ramybes?
betkam
Migle2 parašė:
sveikinu!Kaip fainei... as irgi noriu mergytes, bet visi sako, kad pas mane bus berniukas... :))
Ai dar del lyties. As visus kartus sakiau, kad bus berniukai. Turejau tokia nuojauta
vyras visus kartus, kad mergaites. Kai siandien nuejau ir paklausiau ar matys lyti. Tai sako o yra didelis skirtunas? Sakau nu tik toks, kad vyras jau turi mergytei varda ir kreipiasi i pilva tuo vardu
sako tada tikrai mergaite ir bus nu ir ka echo patvirtino, kad ne koki berniuka vadinam mergyte
kviste parašė:
o pas genetikus suloma eiti tik vyresnio amziaus mergaitems ar betkam galima nueiti del sventos ramybes?
Galima bet kam. Man yra 28 metai, nu ir gimdysiu 28, bet mano gyd pasiule nueiti del viso pikto sako trecias leliukas kam rizikuoti...tai ir nuejau.
Saulutės. parašė:
Labas mamytessiandien buvom pas genetikus ir jau suzinojom lyti. Dar viena mergyte
![]()
Sveikinu su trecia Saulute
Saulutės. parašė:
Einu privaciai. Echoskopuoja genetike. Man siandien dare echo 3 kartus, viska nuodugniai suziurejo sumatavo. O kitas kartas pas ja turi buti 20 sav ir keliom dienom, tada daroma organogeneze. Tiriami vaiko vidaus organai. Ir Vilniuje. Siandien esme buvo del kaklo rauksles ta vadinama 13 sav.
o cia Vilniaus genetikos centre? As irgi gal visai noreciau ten... Gal yra kazkoks telefono numeris kuriuo galeciau uzsiregistruoti?
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai