adriuke parašė:
o mano sublenderiuoto newalgo. 8 mums jau dygsta![]()
Mums su balionu buvo taip kad per seses gimtadieni vienas netycia sprogo tai issigando dabar nezaidziam nes pamato tai net nusipurto
adriuke parašė:
o mano sublenderiuoto newalgo. 8 mums jau dygsta![]()
Mums su balionu buvo taip kad per seses gimtadieni vienas netycia sprogo tai issigando dabar nezaidziam nes pamato tai net nusipurto
Klora parašė:
Mums su balionu buvo taip kad per seses gimtadieni vienas netycia sprogo tai issigando dabar nezaidziam nes pamato tai net nusipurto![]()
mano su balioneliais zaidzia nuo 4 menesiu, bet labiau uz baliona patinka pripusta gumine pirstine, nes ja yra uz ko paimt, mano irgi susprogdina, bet nebijo, ir fejerwerku nebijo, nuo ko galwojau klyks. mano mazylis kol kas bijo wienintelio baisaus daikto - siurblio... net nesuprantu kodel . bet tik ijungiu ir siaubas kaip klykt pradeda. pusrtosi, bega, jei salia yra bando must siurbli ir begt
adriuke parašė:
mano su balioneliais zaidzia nuo 4 menesiu, bet labiau uz baliona patinka pripusta gumine pirstine, nes ja yra uz ko paimt, mano irgi susprogdina, bet nebijo, ir fe…
Maniske nebijo siurblio kaip siurbiu sedi ir ziuri ir bamdo pagaut kaip traukiu :-D o fejerveku tai kazkaip dar nebijo irgi per pusmeti degem ant torto tai sedejo ir ziurejo akim ispustom
Klora parašė:
Maniske nebijo siurblio kaip siurbiu sedi ir ziuri ir bamdo pagaut kaip traukiu :-D o fejerveku tai kazkaip dar nebijo irgi per pusmeti degem ant torto tai sedejo i…
as kalbu apie tuos kur i dangu sauna
po kedainiu ledu swentes ten 8 minutes leido fejerverkus, sunyciui lb patiko
adriuke parašė:
as kalbu apie tuos kur i dangu saunapo kedainiu ledu swentes ten 8 minutes leido fejerverkus, sunyciui lb patiko
Nu tu mum dar neteko matyti tik pro langa tai nei garso negirdejo nieko bet ziurejo ir tiek bus matyt kaip per naujus metus reaguos
princesita parašė:
ar duodat savo maziukam jogurto?varskes?mes dar neragavom, sakau gal jau laikas![]()
Jogurto duodu.varskes ne.
princesita parašė:
ar duodat savo maziukam jogurto?varskes?mes dar neragavom, sakau gal jau laikas![]()
Mes ragave tyrele tokia vaisiu su jogurtu, nuo 6 men raso kad galima, tai mes pries savaite gal ragavom
princesita parašė:
jogurto newalgo, nemegsta . matyt per skystas o warske duodu su kuom nors maisyta. pvz vakar blyneliuose jos buvo.
adriuke parašė:
jogurto newalgo, nemegsta . matyt per skystas o warske duodu su kuom nors maisyta. pvz vakar blyneliuose jos buvo.
Kokius jau blynelius duodat?
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai