Rasike25 parašė:
pilvuke drugeliai skraidzioja?nu pas mane tai atrodo kad kazkos mutantas gyventu nes skriaudzia mama labai
![]()
![]()
mutantas sakai
Rasike25 parašė:
pilvuke drugeliai skraidzioja?nu pas mane tai atrodo kad kazkos mutantas gyventu nes skriaudzia mama labai
![]()
![]()
mutantas sakai
Romm parašė:
Pilvux, as irgi pagooglinau kad issipletusios venos yra vadinama varikoze. na ziurek issitirk kad ramiau ant sirdeles butuo ta tromboze tai yra senu zmoniu liga…
o tai kokie buvo tie pirmi pozymiai,kurie pastumejo issitirt?
meidasun parašė:
Sveikos, noreciau pasiklausti ar kuri nors namuose laikote katyte...kaip galvojate, ar gali buti problemu su ja, kai parsivesime savo angeliuka namo? Jau esame visk…
Pas mus labai panaši situacija. Turim katytę. Kai parsivežėm vežimėlį namo, tai vis lipdavo į jį ir miegodavo jame, bet per keletą dienų atpratinom. Dabar jau pasistačiau lovytę miegamajam, tai vis į ją lipo, tipo čia jai matai
Bet va vis kantriai tik pamatydavau iškeldavau, o užvakar dar rėkt gavo, tai nebelipa jau antra diena
Manau viskas bus ok
Šiaip jinai pas mus tokia naminukė, gerietė. Tikiu, jog viskas tikrai bus gerai
Man tik baisu, kad kokia alergija mažiukui neprasidėtų. Nes vieniem pažįstamiem teko atiduoti katę, nes prasidėjo vaikiukui alergija...
Chantra parašė:
Pas mus labai panaši situacija. Turim katytę. Kai parsivežėm vežimėlį namo, tai vis lipdavo į jį ir miegodavo jame, bet per keletą dienų atpratinom. Dabar jau pasis…
Nu mes ir su vyru galvojam kad kazkaip viskas bus gerai, ji pas mus ir geriete, nors visi nuteikineja kitaip...tas labai uzknisa...bet as vis jai parodau, kad va pilvukas, kas jame gyvena, ir kad reiks draugaut, tai sedi ji ziuri i ta mano pilva :D, visus drabuziukus macius, pauoscius, ir plovus ir lyginus su manim :D...as manau ji vistiek daug supranta, nes visada salia pilvo susikuicia ;)
Is kitos puses, jei buciau zinojusi, kad i nestumo pabaiga kraujas visoms nestukems pradeda tirsteti ir kad yra toks kraujo kresejimo testas (neprivalomas nestukems nes mokamas, bet akusere galejo bent uzsiminti apie ji!!!!
), tai manau buciau galejusi ligos ir isvengti....
Pasaulis pagal Lu parašė:
Gimdymas truko apie 6 val (kaip ir mano pirmasis kartas), tik didziausia beda, kad pirmasis buvo lengvesnis nes gimdziau su epiduru. Dabar mane akusere ir daktaras …
Nesakykit sitaip,dziaukites kad atkalbejo,nezinia kaip butu pasibaiges gimdymas po epiduro,cia gi narkotikas.Nevisada daktarai gerai padaro.Dziaukites leliuku,viskas praejo,o ir labai gerai kad epiduro nereikejo.
meidasun parašė:
Nu mes ir su vyru galvojam kad kazkaip viskas bus gerai, ji pas mus ir geriete, nors visi nuteikineja kitaip...tas labai uzknisa...bet as vis jai parodau, kad va pi…
Pas mus yra katyte,jau it foto buvau ikelus kaip lipa ant leliuko rubu,visko buvo,su lovyte taip pat,kaip pastatem pirmom dienom isvaryt nejo,bet po to nuimiau viska is lovytes tik ciuzini palikau,uzklojau pledu ir palikau,tai jau kaip isokdavo i lovyte nieko nesakydavom ir per pora dienu jai jos nebereikejo
cia tikriausiai tas atvirkstinis-jei negalima tai butinai reikia,o kail leidziam ir nebereiki
man atrodo bus leliukas ir visai nelips i ta lovyte
vakar kaip tik ja buvom nuveze pas daktariuka,patikrino viska,sveika,tvarkinga katyte gai dabar tik laukiam leliuko
Gitanėlė K parašė:
Labutis visoms.
Geriu, nes ziaurus meslungis buna vienai kojai naktimis, ir pilvukas kieteja labai daznai, tad gydytoja liepe padvigubinti doza porai savaiciu, o va paskui iki galo gerti kasdien po viena pakeli...
Gitanėlė K parašė:
Aš Diasporali geriu del pilvuko kietėjimo,man labiau kietėja link vakaro,bet kai guliu nieko.Čia turbūt nieko blogo?ka gyd.jums sakė dėl to?Ačiū
Beje, sedejau prie gydytojos kab. ir tuo metu pilvukas sukietejo, uzejau pas gydytoja, ji matuojant pilva ir klausant sirdutes paklause, ar viskas gerai... Pasakiau, jog nakti buvo nugara pradeja skaudeti, ir, kad toks pilvukas buna daznai... ji is karto siuntima dave i Antakalni, ten nuvaziavus apziurejo ar nesiveria kaklelis, nes sake, kad tai kaip ir normalus saremiai, bet kaklelis dar uzdaras :/ Paklause, ar gulsiu i ligonine, ar jei ka- greitai atvaziuosiu... Pasakiau, kad jei ka- atvaziuosiu... ir tada pasake apie tuos dvigubus magnius... bet va jau kaip ir nieko su pilvo kietejimu...
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai