SanDra591 parašė:
o pas mane nuo a iki z jau viskas suruosta paruosta dar pries du menesius![]()
aš irgi pilani viską susiruošusi
SanDra591 parašė:
o pas mane nuo a iki z jau viskas suruosta paruosta dar pries du menesius![]()
aš irgi pilani viską susiruošusi
SanDra591 parašė:
o as galvojau kad gimdymas prasides nakti![]()
nu nejuokais pradejo skaideti gaktikauli ir strenas![]()
![]()
Sveikutes,as irgi galvojau siandien jau viskas teks gimdyt
prabudau apie puse 6 ir koki 1,5h negalejau uzmigt nes pilva taip skaudejo,kaip per menesines,jau atrodo tuoj tuoj pradesiu sirgt,ir leliukas dar jauciu man baksnoja ties bamba,tai issigandau sakau gal jis jau skyle nori daryt ir vandenis nuleist,bet ramiai gulejau ir praejo,bet dabar vel toks mazesnis uzejo,as is pradziu save raminau kad jei vandenys nenubega tai negimdysiu dar po to atsiminiau kad buna ir prakerpa vandenukus kaip saremiai buna,o va tada jau issigandau,mes dar tokie mazi as net tases nepradejau krautis..jetau jetau,negi mano jaunuolis nori isvyst pasauli jau
geltona lelija parašė:
Sveikutes,as irgi galvojau siandien jau viskas teks gimdytprabudau apie puse 6 ir koki 1,5h negalejau uzmigt nes pilva taip skaudejo,kaip per menesines,jau atro…
va va as irgi sia nakti neramiai praleidau
na bet kolkas viskas gerai gimdymu atrodo dabar nekvepia bet bus matyti kaip naktis ateis
sia nakt ir man naktis buvo kosmariska
taip pilvo apacia skaudejo galvojau mirsiu,varciausi gal apie 4h kol uzmigau
dar siaubingai prakaitavau,skaiciau kad kai prakaituoji i nestumo pabaiga normalu issiskiria kazkokie hormonai :/ tenka vos ne po du kart maudytis,nes kuna niezti :/ zodziu ziaurokai :/
nesliocike parašė:
as tai neprakaituoju, bet man niekad nesaltaseniau budavo ryte net sunku is lovos islipt, salta keltis, o dabar as tik strikt is lovos, visai man nesalta, vyras…
Man irgi nestumo metu persiprogramavo temperaturu pojutis
nuo kokio 6 menesio man pastoviai per karsta
va pas mane namuose dabar 19 laipsniu rodo, tai man dabar pats tas (ka tik pravedinau kambarius), o jei nueinu pas draugus, kurie vaikus mazus augina ir prisisildo namus, tai jauciuos kaip pirtyje...
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai