djtropice parašė:
o man kaip tik lelius vis lipa aukstyn, ir jau visai nebemalonu kai sugalvoja atrodo pasirazyti![]()
Man taip pat panašiai yra
djtropice parašė:
o man kaip tik lelius vis lipa aukstyn, ir jau visai nebemalonu kai sugalvoja atrodo pasirazyti![]()
Man taip pat panašiai yra
Bela24 parašė:
Man ant nugaros lengviau guleti - nebedusina kartais isvistaciau lb tempia pakaitomis tai kaires puses sona, tai desines, jausmas, lyg narintu tuos sonus
![]()
Ant pilvo???
gintarex parašė:
Ant pilvo???![]()
Ziople ne taip supratau
na mes jauciames gan gerai, tik jauciasi vis greitesnis nuovargis kita diena atrodo kad kiaura para galiu gulet ir miegot
ka dar pastebejau jog maziau valgyt norisi na gan daznai l bet po mazai
norisi greiciau savo leliu ant rankyciu jau supuot
na tik nesuprantu ar mano brangenybe jau apsivertes kaip priklauso ar ne dar, viena kart atrodo kad gal apsivertes kita kart nesuprantu jau
... treciadieni pas jordmor tikios pasakys.... o del miegojimo as labai daznai ant nugaros miegu nes man taip patogiausia, ir nedusina, jei ant sono vieno ar kito atsiguliu tuomet ties klubais labai nemalonus jausmas buna, arba mazylis pradeda nerimaut
Kas liecia lagaminu krovimasi i ligonine tai nieko man kaip ir nereikia kaip sake tik sau naktinukus ar kokius trenigiukus, tapkes ir vaikuciui kelis rubelius reikia pasijimt jei nenori kad ligonines butu apvilkti
tai musu tase bus labai labai mazute
Mollie parašė:
O as jau spejau pora kartu persideti tasesnes tai atrodo visko per daug, tai per mazai. Tai sakau vesiuos kad ir daugiau, bet bus ramiau, o kita diena sakau sau…
Man irgi jau kelinta diena kairej pusej kur kiausides paskauda :-/ kas cia galetu but
Nesuprantu kas man darosi...siltesnis oras vel, tai pradejo galva pastoviai svaigti (parduotuvei tarp zmoniu labiausiai), vis pykina, sirdis dauzytis pradeda, karstis ispyla kaip per kokia menopauze sakyciau, o dar geriausiai kad vidurius paleido...rugstys kaip visuomet kyla. Atrode kad taip nuostabiai jauciuosi, bet taip staigiai sios kankynes atsirado, pastoviai turiu gulet nes energija dingus. Lialka tai juda ir spardosi kaip visada, tik skausmingiau su savo vietos trukumu zinoma. Bet kas cia man vyksta, gal apsinuodyjau (nors vyro organizmas daug jautresnis ir ta pati valgom bet viskas jam ok, tik zinoma jis nesilaukia
).
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai