Gabrielli parašė:
Mamytes , Sveikos![]()
Kada Jusu Beibiai apsiverte??;)isistate ?..
Man apsiverte 36 sav viena nakti aiskiai pajutau kad vertes nes judesiai visai kiti buvo tai ir tau gal dar spes apsiverst
Gabrielli parašė:
Mamytes , Sveikos![]()
Man apsiverte 36 sav viena nakti aiskiai pajutau kad vertes nes judesiai visai kiti buvo tai ir tau gal dar spes apsiverst
aistyte22 parašė:
Man apsiverte 36 sav viena nakti aiskiai pajutau kad vertes nes judesiai visai kiti buvo tai ir tau gal dar spes apsiverst![]()
gal...
dar laiko ir vilties ciu ciut yra
gitali777 parašė:
As ir jauciau po pilvu judesiukus juokdavaus su vyru kad sunelis vartus krapsto![]()
prajuokinot
vartus krapsto :))))
aniutkaa parašė:
Man nuo vakaro pilvas kietokas ir neatleidzia. Ar tureciau sunerimti ir vaziuoti i ligonine? Kai atsigulu ant sono, lygtai ne toks kietas ir nieko neskauda, bet kai…
Ir Man taip buvo kazkur pries savaite ....
Visa diena kietejimai stiprus uzeidavo..
tai vakare pasiskambinau ginei ,- sake ramybes busenoj neturi kietet..- o jei judant,- gali pakietet..- dazniau...- liepe stebet , svarbu judesiukus , ir pabut ramiau ta diena.
Taip ir padariau...- dar ir dabar kartais buna ...
bet nesibaiminu ,- tai normalu.Aisku Ribose
Gabrielli parašė:
Mamytes , Sveikos![]()
Manishke vis gi neapsivercia. Tai jau ramiausiai laukiu Cp. Na, tikimybe vis vien yra, kad GAL iki kito treciadienio nutars apsiverst. Nes judesiai ne vienoj vietoj, kaip anksciau, o jau per visa pilva jauciu juos. tai gal bando apsisukt... Man mama pasakojo kad as savaite iki gimdymo apsiverciau, kaip ir sesuo...
Aleksandra... parašė:
Manishke vis gi neapsivercia. Tai jau ramiausiai laukiu Cp. Na, tikimybe vis vien yra, kad GAL iki kito treciadienio nutars apsiverst. Nes judesiai ne vienoj vietoj…
o Cp termino diena??
Ar kaip parinko ta diena??
mano gine sake ,- ateinu 37savaiciu , jei neapsivertes tai planuojam ta cp.
Bet jin uzsimine , Kad nelauksim termino..- Tai ir likau nesupratus, laukiu vizito antradieni
Man buvo apsivertęs, po to atsisėdo ir gan ilgą laiką sėdėjo, daktarė net sakė juokaudama, kad jam į vieną vietą pabaksnos jei neapsisuks
Jis vis gi apsisuko, galvojau išvengėm cp... spalio 1 man pasakė, kad lelius karolius užsidėjo. Virkštelė aplink kaklą apsisukusi du kartus. Na va ir vėl baimėje sėdžiu. Ar dar kuriai vaikiukas turi karolius?
Sveikinimai spalinukų mamoms
Aš taip pat jau finišo tiesiają siekiu ! Iki galo nedanešiosiu, daktarė dar liepė kojas suspaudus bent jau iki spalio 7 pasivaikščiot tai laikau
gitali777 parašė:
As ir jauciau po pilvu judesihukus juokdavaus su vyru kad sunelis vartus krapsto![]()
As vakar ir taip sau sakiau nes tikrai panasus jaus jausmas kad noretu prakrapstyt ir jau bandytu lyzt lauk
del sukietenimo tai man irgi sukietejo vakar vakara ir maude iki kol neatsiguliau sukietejimas nepasakyciau kad atsileido o maudimas siek tiek susilpnejo. Bet nakti syki blauzda taip sugele kad prabudau ir iskart atleido ir uzmigau vel. Zodziu pirmiau nekreipdavau didelio demesio i tuos skausmus db jau reaguoju gal jau gal jau
o as dbr mastau, kdl gines neduoda bandyti sulaukti termino ir skuba daryti ta cp, jei leliukas sedi? manau, spetu ta cp ir po termino. juk dar yra laiko jam apsiversti, kam skubina?
aisku, nekalbu, kai virkstele apsisukusi ar del mamytes ar vaikiuko sveikatos tas cp reikalingas. bet vat susidariau nuomone, kad pvz busimai mamytei Gabrielli lyg ir viskas gerai, tai kam taip skubina
turbut durna klausima uzdaviau
Bela24 parašė:
o as dbr mastau, kdl gines neduoda bandyti sulaukti termino ir skuba daryti ta cp, jei leliukas sedi? manau, spetu ta cp ir po termino. juk dar yra laiko jam apsiv…
Tiesiog prasidejus gimdymui vaikiukas gali nusileist per zemai ir istrigt, o tada jau ir papildomu riziku daugeja. Todel gal ir skuba kiti daktarai.
Torri parašė:
Tiesiog prasidejus gimdymui vaikiukas gali nusileist per zemai ir istrigt, o tada jau ir papildomu riziku daugeja. Todel gal ir skuba kiti daktarai.
Greiciausiai.
14 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai