greta4321 parašė:
Joa aš irgi ko tik nedariau niekas nepadedatelieka laukti kol pats leliukas sumastys išlysti
![]()
leliuko neiskrapstys joks sampanas ir ananasas, kol jis pats nepanores ateiti
greta4321 parašė:
Joa aš irgi ko tik nedariau niekas nepadedatelieka laukti kol pats leliukas sumastys išlysti
![]()
leliuko neiskrapstys joks sampanas ir ananasas, kol jis pats nepanores ateiti
SpalinukeDi parašė:
leliuko neiskrapstys joks sampanas ir ananasas, kol jis pats nepanores ateiti![]()
Būtent na man pirmadienį pas daktara žiūrėsim ką pasakys kiek laiko leis nešioti dar
griteee parašė:
Mane jau irgi is proto varo viskas tas laukimas tie skausmai man taip skauda sonkaulius kad nebegaliu.... norėčiau kad viskas butu greiciau bet deja ne nuo manes ja…
oi man irgi sonkaulius taip spaudzia nebezinau kur ilyst...turiu tris datas iki 25 31 arba lapkricio 1 terminas ...zodziu nebezinau kada cia jau laukti.o skausmas veriantis tiesiog.bet ko nepadarysi del stebukliuko kenti ir lauki
purvineckienesimona parašė:
Sveikos mamytes jau mes turimeleliuka vakar nakti gime 3610kg svoris 54cm ugis
ilgaplaukis berniukas
sveikinu papildzius gretas
Errrikiux parašė:
Sveikinu naujas mamytesir sveikateles ligoniukams
![]()
As geriau
Vaikutis tik makaluotis pradejo kaip pasiutes
Bet ... nieko Daugiau
sveikos mamytes ir busimos mamytes
ziuriu vis apie sampana ir ananasa kalbat
nu as pvz ta savaite kaip gimdziau tai antradieni spiceliai sampes geriau dvi su puse taures paskui maudziausi po karstu dusu bet jau po karstu tokiu koki visada megdavau....treciadieni labai ede remuo o ketvirtadieni nubego vandenys treciadieni be to irgi variau po karstu dusu tai neznau ar cia suveike tas sampe ar kame reikalas bet gavau ko norejau
riestanosyte177 parašė:
sveikos mamytes ir busimos mamytesziuriu vis apie sampana ir ananasa kalbat
nu as pvz ta savaite kaip gimdziau tai antradieni spiceliai sampes geriau dvi su p…
Sutapimas tikriausiai ir tiek
Man cia matyt sutapima, nes is ryto kai tikrino kakleli ten matyt biski pajudino ji, kad nakti isvaziavau gimdyt, bet visa diena griebiausi paskutinio siaudo, kad tik veikla prasidetu
suvalgiau puse ananaso, ishsiviriau kiniskos baltuju grybu sriubos astriarugstes ir 3 lekstes suvalgiau
tada sukau dubeni, sokinejau ant kamuolio
tai galit bandyt,gal kam pades:)))
dvynes andzela ir adrija parašė:
tai nemaziukas,mus isvis maziukes isleido adrija gime 2224kg o namo isleido 2024kg o andzela svere kai gime 1774kg isleido namo 1668kg bet jau svere normalai per dv…
šaunuolės
mano grupiokui dvynukai gimė vienas 1,4kg, o kitas 1,5kg tai žinau esu tokius mažiučius mačius
Errrikiux parašė:
Sveikinu naujas mamytesir sveikateles ligoniukams
![]()
Geriau praleiskit gražią naktį su vyru
mylėjimasis gamina laimės hormonus,kas gali paskatinti gimdymą,beto jūs pati atsipalaiduosit tai bus nauda vaikeliui,vietoj įtampos,kada pagaliau gims
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai