anzeliukas321 parašė:
Kokie cia skiepai 2?
pabudo 3, 6 ir tada atsikėlėm po 10, bet ryte jį visada pasiimu ir miega man ant krūtinės
anzeliukas321 parašė:
Kokie cia skiepai 2?
pabudo 3, 6 ir tada atsikėlėm po 10, bet ryte jį visada pasiimu ir miega man ant krūtinės
pincee21 parašė:
Ka daret kad nebebutu![]()
Ranksluostuka kuri naudoju maitinant dedu i lovyte, dar ateidavau kas keleta minuciu prisiglausdavau, paimdavau uz rankos, pakvepuodavau i veida, kad jaustu, jog as "salia"
anzeliukas321 parašė:
Negerai tas jusu vyras pasielge,juk vaikelis tai abieju,reikia abiem pasirupinti,o ne tik kad jum vienai,jum irgi suknku ir toli grazu nelengva buti su vaikeliu ir …
tai vat sakiau tegul jis eina atostogu dviem metam o as i darba paziureciau kiek jis is butu su vaiku vienas
Torri parašė:
Nu, bet baisu kokie kaikuriu vyrai nesubrende vaikai... jiem mat darbas, o mama dirba 24val ir zymiai atsakingesni darba... mano vyras prie mazojo keliasi kasnakt, …
oj as iseinu is namu valandai tai jau po puses h gaunu sms kada grysiu o apie kelimasi nakty ner net kalbos
loretjute parašė:
tai vat sakiau tegul jis eina atostogu dviem metam o as i darba paziureciau kiek jis is butu su vaiku vienas
Na man saviškio naktį beveik nereikia, nebent prasta naktis, tai vyras pasūpuoja. Bet jei aš parduotuvėjir jis jau man skambina "kada grįši?" Sakau tada, kai pasiilgsiu jūsų. Supranta kad čia nėr ko klausinėt, gi apsipirksiu ir grįšiu, nestumiu šiaip laiko parduotuvėj pieno etiketes skaitydama...
o jei sako kad JAU VAIKAS VERKIA, sakau pabandyk panešiot jį, o ne ant sofos padėt
BeFree parašė:
Oj oj, pasirūpint vaikučiu, užmigo, tada pasirūpint vyriuku, kad šeimyninės laimės netrūktųir va žiūriu kad ne kas jau liko miegot iki kito kėlimosi
tai saka…
man tai "patinka"kai vienu metu turiu maitint vaika ir gamint dar vyrui valgyt
Simuutėėėė parašė:
Maniškis nuo gimimo ėmė čiulptuką, bet nuo vakar ėmė spjaut lauk, nes atrado, kad pirštai ir kumštis skanesni![]()
pas mus lygiai ta pati situacija, uz kumstukus nieko ner geriau
is pradziu bandydavo abu susikist tada suprato kad telpa tik vienas
Asta Go parašė:
man tai "patinka"kai vienu metu turiu maitint vaika ir gamint dar vyrui valgyt![]()
Taip taip, kažkaip netikėjau kad sugebėsiu 8darbus vienu metu dar kai dar ir vaikas ant rankų
loretjute parašė:
O as savo grazuole jau nuo 2h bandau uzmigdyt :/ nu dabar lygtais uzmigo.. blem taip sunervino vyras.. vaikas verkia o tas man pareiskia jeigu darbe ka nors pasidar…
Tokiu atveju as sakyciau, tai imk nuramink ir uzmigdyk, jei toks mandras. Nors as pati kad leist savajam pamiegot, jei pradeda manoji triuksmaut, iseinam i virtuve, nes suprantu, kad jam tuoj keltis i darba, mes tai galim ir diena pamiegot (ko nebuna) , bet kai jau su grasinimais vadovauja, tokiam tik i sikna spirt
BeFree parašė:
Na man saviškio naktį beveik nereikia, nebent prasta naktis, tai vyras pasūpuoja. Bet jei aš parduotuvėjir jis jau man skambina "kada grįši?" Sakau tada, kai pasiil…
tai man irgi nereik bet jo tokios replikos turbut tykejos kad vaikas neverks is vis
nu mano mazoji verkia tik tada kai valgyt nori tai as vyrui visuomet palieku maistelio ir tai visuomet palieku pamaitinta ir miegancia tai ten pamaitint ir pervistyt nematau dideles bedos
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai