Colliukke parašė:
Mamytės o atsimenat kiek valandu miegojom kai musu dziaugsmsi buvo pilvyje? Ypač pačiam gale... as tai komiu 10-12h parpdavau![]()
Skaudzia tema palietei
apie toki miega dabar tik svajojiu
Colliukke parašė:
Mamytės o atsimenat kiek valandu miegojom kai musu dziaugsmsi buvo pilvyje? Ypač pačiam gale... as tai komiu 10-12h parpdavau![]()
Skaudzia tema palietei
apie toki miega dabar tik svajojiu
Asta Go parašė:
Tokiu atveju as sakyciau, tai imk nuramink ir uzmigdyk, jei toks mandras. Nors as pati kad leist savajam pamiegot, jei pradeda manoji triuksmaut, iseinam i virtuve,…
tai jis ir bande nuramint tik neisejo tai matyt ir susinervino
as ir taip daryciau jeigu jis nesedetu puse nakties prie kompo o po to kai greit i darba tada eina miegot
Simuutėėėė parašė:
Niu aš kažkaip nesiskundžiu naktele, atsikėlė trečia pavalgyt ir po 6:)) tikras žadintuvas jau niekaip valgymo nepramiegos![]()
O maniske pavalge puse 12, poto tik puse 6, tai as jai tokia dekinga uz saldu miegeli
Colliukke parašė:
Mes naudojam valentis su žirafa toks. Maziau bet vistiek atpila nuo jo. Matyt cia jau taip bus...
mes vartojam aliejaus pagrindu, vadinasi Oiledixin, su zaliu drakoniuku nupiestu.
loretjute parašė:
tai man irgi nereik bet jo tokios replikos turbut tykejos kad vaikas neverks is visnu mano mazoji verkia tik tada kai valgyt nori tai as vyrui visuomet palieku …
Na aš pamaitinu ir išvažiuoju, kaip ir turėtų užtekt, nusitraukt nėra ką, pas mane ne upės pienelio
šiaip vyras itin kantrus ir dažnai būna su vaikučiu, bet sakau jau kai jis rauna klausimą, atsakau taip pat
SpalinukeDi parašė:
Cia kazkuri rase, kad po skiepo maudyti ir i lauka negalima. Na maudyti suprantu, o i lauka kodel ne? mes vakar gavom menesio skiepuka, as siandien i balkona isnesi…
Mums tiesiog sake kojytes neslapinti ta diena...Tai kita diena jau maudziau
o i lauka gal del to kad gali temp sukilti,nes musiskiui po skiepo buvo sukilus ir neramus,toks silpnas atrode..
loretjute parašė:
tai vat sakiau tegul jis eina atostogu dviem metam o as i darba paziureciau kiek jis is butu su vaiku vienas
Vava su tais vyrais, man sako: " kas cia tera priziuret vaika", nuolat prie kompiuterio sau sedi ir nieko neveiki. Nors neesme, kad mano pietus buna 5h mazdaug, nes tik tada pavalgyt turiu laiko. Tai palikau as jam sestadieni gal pusantros valandos dukryte priziuret, gryzau ir sakau : "na, nuvalei stinta?" tai sake nebuvo kada, mazyle verke. Vat tada suprato, kiek mes daug turim laisvo laiko ir kiek daug kartais galim pasidaryt
SpalinukeDi parašė:
Cia kazkuri rase, kad po skiepo maudyti ir i lauka negalima. Na maudyti suprantu, o i lauka kodel ne? mes vakar gavom menesio skiepuka, as siandien i balkona isnesi…
mums gydytoja sakė tik tą dieną nemaudyti. o dėl lauko, dar pati užklausiau gydytojos ar galim išėję ir ligoninės dar pabūti lauke, tai sakė, jog lauke būti galim kiek tik norim. tai matyt kiek gydytojų, tiek nuomonių
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai