BeFree parašė:
Bučiuoju rankas tai mamytei, kuri čia pirma apie krapus parašė! Va taip va bučiuoju!!![]()
![]()
As ir prisidedu,tie krapukai tai kazkoks stebuklas
BeFree parašė:
Bučiuoju rankas tai mamytei, kuri čia pirma apie krapus parašė! Va taip va bučiuoju!!![]()
![]()
As ir prisidedu,tie krapukai tai kazkoks stebuklas
BeFree parašė:
Taip taip, kažkaip netikėjau kad sugebėsiu 8darbus vienu metu dar kai dar ir vaikas ant rankų![]()
jei kas is sono matytu, kaip as ten virtuvei atrodau, turbut plystu juokais
loretjute parašė:
tai jis ir bande nuramint tik neisejo tai matyt ir susinervinoas ir taip daryciau jeigu jis nesedetu puse nakties prie kompo o po to kai greit i darba tada eina…
Visi jie greit susinervina. Mano ji jei nerami ir jis nenuramina per kokias 5min, atiduoda man atgal
Asta Go parašė:
man tai "patinka"kai vienu metu turiu maitint vaika ir gamint dar vyrui valgyt![]()
Pas mane ir tas pats,dar sunus gryzes vakare is darzelio papraso papiesti su juo,bet net paciai keista kaip viska suspeju
BeFree parašė:
Na aš pamaitinu ir išvažiuoju, kaip ir turėtų užtekt, nusitraukt nėra ką, pas mane ne upės pienelio![]()
pas mane irgi ne upes mazyliai net neuztenka tai tenka primaitint su misinuku tai vyrui visad padarau ir palieku misinuka
Camel parašė:
Pas mane ir tas pats,dar sunus gryzes vakare is darzelio papraso papiesti su juo,bet net paciai keista kaip viska suspeju![]()
MAMOS DEVYNDARBES
ir tai tik maza dalis gabumu
Asta Go parašė:
Vava su tais vyrais, man sako: " kas cia tera priziuret vaika", nuolat prie kompiuterio sau sedi ir nieko neveiki. Nors neesme, kad mano pietus buna 5h mazdaug, nes…
o maniskiui dar taip nebuvo visad palieku tai maze ramiausiai miega kol as grystu gal viena kart buvo kad atsikele ir verke bet ir tai as jau buvau prie namu kai paskambino ir pasake vyras
Asta Go parašė:
Visi jie greit susinervina. Mano ji jei nerami ir jis nenuramina per kokias 5min, atiduoda man atgal![]()
tai jo o jeigu pvz ji nenurimst pas mane o pas vyra ant ranku uzmiega tai jau giriasi koks jis saunuolis
na va, pagaliau.. dekui mamytei, kuri pasidalino nuoroda apie vystyma. siandien truko kantrybe maitinant jo issidirbinejimai, paemiau ir suvysciau i dekuti. baiges kaprizai, issidirbinejimai, ne garso neisleido, valge kaip didelis. dabar taip pat "supakuotas" lopsy guli, kad kaprizu nerodytu. ramus vaikas kaip nezinau kas, dairos alink kas vyksta ir tiek. dar karta ACIU
anzeliukas321 parašė:
Sveikos mamytes,tikrai jus cia per nakti turejote ka veikti vargsiukesO mes va nakti nuo Aptamil comfort pakakojome ,bet zalsvai
Sakykite ar suneri…
Musunuo hipp combiotic zaliai kakojo. Pakeiciau i lactana tai vakar kaip ir geriau pakakojo.
Mamos, o tu granulyciu pas jus buna daug paperiuose?
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai