J.Vaida parašė:
na va, pagaliau.. dekui mamytei, kuri pasidalino nuoroda apie vystyma. siandien truko kantrybe maitinant jo issidirbinejimai, paemiau ir suvysciau i dekuti. baiges …
Aš irgi db suvyniojau į dekutį iškart lūžo
J.Vaida parašė:
na va, pagaliau.. dekui mamytei, kuri pasidalino nuoroda apie vystyma. siandien truko kantrybe maitinant jo issidirbinejimai, paemiau ir suvysciau i dekuti. baiges …
Aš irgi db suvyniojau į dekutį iškart lūžo
Simuutėėėė parašė:
Aš irgi db suvyniojau į dekutį iškart lūžo![]()
bet net ausim gera, kai neverkia
J.Vaida parašė:
bet net ausim gera, kai neverkia![]()
Mano tai neverkia, o zyzia kaip su ožiukais :DD nes atsisėdu ir nebesiūbuoju :DD
Colliukke parašė:
Buvau pas daktere ir ji man patarė d vit duoti po 1,5h po pamaitinimo lengva jai pasakyti prizadinti vaika duoti vit ir poto valandamėginti užmihdyti... net susiner…
tai reikia istaikyti kai nemiega, kai budrauja po valgio, ir tada duoti, as taip bandau
man irgi patare taip daryti gydytoja, po 1,5 val.
Torri parašė:
Nu, bet baisu kokie kaikuriu vyrai nesubrende vaikai... jiem mat darbas, o mama dirba 24val ir zymiai atsakingesni darba... mano vyras prie mazojo keliasi kasnakt, …
Pritariu, net nesuvokiama, kaip taip vyrai masto
mano vyras keliasi puse 5 i darba o is darbo gryzes
paskaitas dar eina, bet gyvenime nepasakytu ko nors panasaus, o sia nakt visa nakti sokinejo prie vaiko, nes as buvau labai neissimiegojus ir pavargus
manau turetu vyras didziuotis, kad vaika turi, ir prisidet puse ant puses prieziuroj, jei nori tureti tvirta rysi su savo vaikais
Asta Go parašė:
man tai "patinka"kai vienu metu turiu maitint vaika ir gamint dar vyrui valgyt![]()
BeFree parašė:
Dieną, kai jau lyg ir duotum valgyt, nes užmiega maitinama, stenkis pusvalandį ją panešiot, pakukuot, pastriksėt su ja ant rankų ir nukelt maitinimą pusvalandžiu vė…
Apie 22h nuprausiu ir jau bandau kad uzmigtu
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai