ferfela parašė:
Mamytes ar tiesa kad jei kudikis pradeda vartis nuo pilvo ant nugaros ir atgal neuzilgo prades neprilaikomas sedeti?![]()
Na maniskis vartos laisvai nuo 4,5men, o sedi nuo 6men. ir abu mazdaug panasiu tarpu nuo vartymosi pradejo sedet.
ferfela parašė:
Mamytes ar tiesa kad jei kudikis pradeda vartis nuo pilvo ant nugaros ir atgal neuzilgo prades neprilaikomas sedeti?![]()
Na maniskis vartos laisvai nuo 4,5men, o sedi nuo 6men. ir abu mazdaug panasiu tarpu nuo vartymosi pradejo sedet.
ferfela parašė:
Nesupratau ar menesines nes vos keli kraujo lasai kelias dienas pasirode. Nes visada men pas mane budavo gausios. Visada geriau kontra.beharmones bet kazkaip vis pa…
O kokie cia behormoniai kontraceptikai? Kazkaip neteko tokiu girdet.
Mehi parašė:
O kurios maitinat mp yra atsiradusios menesines? Nes man dar ne
dar ne
nerigute123 parašė:
as ir dar nesulaukiau tos raudonosios tetulesbet iki rudens gali dar atostogaut vasara dar apseisiu ir be jos
![]()
Buma labai blaskos, pastebejau per pilnati padazneja.
nerigute123 parašė:
as ir dar nesulaukiau tos raudonosios tetulesbet iki rudens gali dar atostogaut vasara dar apseisiu ir be jos
![]()
buna kad budinejas, kartais ir daug kartu, bet ikisus tute iskart toliau miega, o blaskytis nesiblasko, dazniausiai uzmiega ant sono ir ismiega visa nakti taip, tik pasisuka kiek i sona
nerigute123 parašė:
![]()
As ir dar nesulaukus
bet ir nelaukiu
Sunelis nakti ir vartosi blaskosi ir dar kas 3 val mp nori
tai ir duodu. Negaila gi
tas neramumas pas mus tai del dantuku. Nes vienas po kito dygsta.
romano parašė:
Su kuo duodate makaronus leliams? Buvom pas gyd. Sake makaronus pradeti duoti. Valgom darzoves.kruopas.mesyte.vaisius. snd daviau su mesyte makaroniuku. Patiko jam.…
man apie makaronus nieko nesake jau galima duoti?ir tikrai kaip paruost juos?
Torri parašė:
O kokie cia behormoniai kontraceptikai? Kazkaip neteko tokiu girdet.
Ne taip issireiskiau
Kontraceptines tinkancios maitinanciai mp
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai