meilybes parašė:
O kaip jusu vaikuciam ar iltiniai dantukai jau isdygo?galvoju gal mum dygsta zirzia per dienas,valgyt nenori...
Mums jau kelios savaites krūminiai dygsta niekaip neišlenda
meilybes parašė:
O kaip jusu vaikuciam ar iltiniai dantukai jau isdygo?galvoju gal mum dygsta zirzia per dienas,valgyt nenori...
Greta B parašė:
O kaip elgiasi vaikas,?ar ramiai jum jie dygsta?
Mums iltiniai virsutiniai jau isdyge, bet dar lenda, nu tai vis dar paverkslena vaikas, sunkiau uz kruminius jie lindo
Dar neturim apatiniu iltiniu ir antru kruminiu.
O maista jau senokai valgo pats, daznai valgo su sakute arba sauksteliu, bet cia ta maista, kuris patinka labai
Siaip visa kita su rankom, neleidzia dazniausiai kad maitinciau, viska pats
dbr jau griebia ir peili prie sakutes, pjauna ale, bet vat sito dar nlb gaunas

aiste_ parašė:
Mums iltiniai virsutiniai jau isdyge, bet dar lenda, nu tai vis dar paverkslena vaikas, sunkiau uz kruminius jie lindo![]()
kokios blakstienos
dvynes andzela ir adrija parašė:
adrija gal geriau matos
vaje kokio grazumo akyte, eina sau, nuostabios, o kokios blakstienos ilgos :)))) tai faina, kad panasios, nes kai buvo mazytes tai man jos atrode skirtingos
Mano irgi jei tik aplimpa rankos maistu tai iskart nepatenkinta tiesia, kad nuvalyciau, bet siaip but maitinama jau ne visad leidzias, pati labai nori valgyt ir rankom, ir sakute, ir saukstu, bet juo sunkiausiai gaunas, vis apvercia ir krenta viskas, nebent bulviu kose gerai, nes lipni ir neiskrenta
Errrikiux parašė:
vaje kokio grazumo akyte, eina sau, nuostabios, o kokios blakstienos ilgos :)))) tai faina, kad panasios, nes kai buvo mazytes tai man jos atrode skirtingos![]()
aciu aciu
meilybes parašė:
O kaip elgiasi vaikas,?ar ramiai jum jie dygsta?
Na sakyčiau gan neblogai jau truputi išlinde tie krūminiai viena puse
nors mums ir taip dantys be problemų dygsta tik kai vieni dygo pamenu temperatūros kelias dienas turėjom
Greta B parašė:
Na sakyčiau gan neblogai jau truputi išlinde tie krūminiai viena pusenors mums ir taip dantys be problemų dygsta tik kai vieni dygo pamenu temperatūros kelias d…
O auksta tempe buvo?
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai