Errrikiux parašė:
O ka tai reiskia?![]()
niu buna kad plysta tarpviete,ir gyliau....tai va,man taip buvo su pirmu gimdymu,ir nelb rekomenduoja tada gimdyt,paciai;/ vienu zodziu,daug apmastymu......
Errrikiux parašė:
O ka tai reiskia?![]()
niu buna kad plysta tarpviete,ir gyliau....tai va,man taip buvo su pirmu gimdymu,ir nelb rekomenduoja tada gimdyt,paciai;/ vienu zodziu,daug apmastymu......
Inullkaa parašė:
niu buna kad plysta tarpviete,ir gyliau....tai va,man taip buvo su pirmu gimdymu,ir nelb rekomenduoja tada gimdyt,paciai;/ vienu zodziu,daug apmastymu......![]()
na nieko negirdejus as apie ta.. pas mane plysimu buvo viduje o isoreje kirpo. Manau jei jau butu isties kazkokia rizika gine butu pasakius
Inullkaa parašė:
niu buna kad plysta tarpviete,ir gyliau....tai va,man taip buvo su pirmu gimdymu,ir nelb rekomenduoja tada gimdyt,paciai;/ vienu zodziu,daug apmastymu......![]()
Auc
Si-monaa parašė:
Sveikos, o sakykit, kokia aplamai arbata geriate? kokia geriau gerti? ar geriate is pakeliu paprasta arbata ar tik zolelines kokias arbatas? buti idomi nuomone …
As megstu naturalias zoleles gert ir zalia arbata
nemegstu tu pigiu vaisiniu, nebent tos palaidos visai nieko
O siaip geriu karsta vandeni su citrina arba imbieru
Frenezija parašė:
As megstu naturalias zoleles gert ir zalia arbatanemegstu tu pigiu vaisiniu, nebent tos palaidos visai nieko
![]()
tai tos pigesnes isvis ner ka kalbet.. aplamai pas mus maiseliuose vaisines arbatos tik vienas pavadinimas
pati megstu tas sveriamas, arba jau supakuotos buna. Ir naudos is tokiu man atrodo daugiau
Si-monaa parašė:
Sveikos, o sakykit, kokia aplamai arbata geriate? kokia geriau gerti? ar geriate is pakeliu paprasta arbata ar tik zolelines kokias arbatas? buti idomi nuomone …
as geriu rytais kavos puodeli su citrinos riekute, paskui dienos metu geriu vandenuka, juoda arbata su pienu, koki vaisiu kokteili susiplaku, apie zoleliu arbatas siuo metu net pagalvot nesinori
juste_r parašė:
Kokius vaistus nuo rugsties naudojate?![]()
renne
gerai nuima ta rugsti
juste_r parašė:
Kokius vaistus nuo rugsties naudojate?![]()
FRUTIN, vaistazoloniai, bet veikia super
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai