MilkyWay parašė:
Suuper![]()
Aciu labai
MilkyWay parašė:
Suuper![]()
Aciu labai
gitali777 parašė:
Sveikos n va siandien echoskopavo po daug laiko ziurejo ar viskas su vaiko organais ok niekas neperauge sveria 1940kg. Sake normos todel ner reiklo sktinti n pas mu…
Si-monaa parašė:
taip cia mano asmenine nuotraukadariausi fotosesija pries kelias savaites kai buvau lietuvoje
![]()
Super
Evveliute parašė:
Gitali777 kaip jums sekasi?gal jautėt,kad leliukas atsivertė?šiandien buvau apžiūroj,mano panelė vėl sėdi..davė dvi savaites jai persigalvot,kitaip laukia atve…
Sveika, na mums irgi laiko dave iki 38 savaites tada atvertima darys siaip jauciu kad pkzicijos berniukas nepakeites kaip sedejo taip ir sedi tik kad jis ne tai kad sedi kiek istrizai isitaises kazkur netoli sonkauliu kairiu viena dalis ir galva arba uzpakalis ir sale kitu sonkauliu artyn dubens kaulo galva arba kojos manau uzpakalis ten nes toks buvo vaizdas ir echoskopu galva virsuje jauciu kad toi pat pozicijoi ir laikosi nekeicia. PoRyt pas midwife man pasirodyt reik tai paciupines kokia pozicija. O kaip del atvertimo manai? As jau nebezinau skaiciau kad gali kilt komplikaciju po vertimo tai labai nenoriu.
per paskaitą antakalnio klinikose kažkuris tėtis klausė dėl apvertimo ar tai nepavojinga mamai, kūdikiui - tai gydytojos patikino, kad tikrai čia normalus dalykas ir nieko blogo...bet kas ten žino kaip yra iš tikro, juk ir gydytojai gali sakyti taip, kad tik nuramintų ir nejaudintų tėvų...
Na labai daug forumu skaiciau pasisakymu tu kurioms verte, ir sake nera jau ren yaip skausminga kaip nupasakojo ir su skanu stebi visa laika sia procedura, jei tik jauti skausmus iskart atsitraukia gyditojas jej nepavyksta apverst daugiau ir nekrutina kartais tiesiog nesivercia nors tu ka
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai