sirdute25 parašė:
mes ir uz medine musu tevelis savo rankom padare lovyte ir ji mums geriausiagal ir nera tu pribambasu visu kur dabar siula bet ji tvirta ir daryta su meile
![]()
Šaunuolis Jūsų tėvelis. Gal galima lovytės foto?
sirdute25 parašė:
mes ir uz medine musu tevelis savo rankom padare lovyte ir ji mums geriausiagal ir nera tu pribambasu visu kur dabar siula bet ji tvirta ir daryta su meile
![]()
Šaunuolis Jūsų tėvelis. Gal galima lovytės foto?
Balta rožė parašė:
Šaunuolis Jūsų tėvelis. Gal galima lovytės foto?![]()
tuoj paziuresiu ir ikelsiu i uzdara grupele
sveikutes
ka mamukai veikineja? ziuriu lovytes aptarinejat as tai neapsisprendziau dar nei del lovytes nei del vezimo nuo 7 men gal pradesiu pirktis viska...kas del lovytes tai turejau sonu nusileidzianciu,tai man patiko,kol mazas gerai po to ne kas...kai lova buvo prie mano pristumta tai vis atsivartydavo pas man....sian man vel skanas,ziuresim ka sakys...labai nerimauju, beje va pries kelias dien pastebejau kelis lasus is krutines tai matyt priespenis, is vis issigandau
bet vis raminu save juk mazius viska jaucia:)beje norejau dar paklaust uzsisakiau tu magnio dasporial nu kazkas panasiai rasos. tai ar galiu gert su savo vitaminais pragnacare?ar tik magni?
vaivuteee parašė:
sveikuteska mamukai veikineja? ziuriu lovytes aptarinejat as tai neapsisprendziau dar nei del lovytes nei del vezimo nuo 7 men gal pradesiu pirktis viska...kas d…
gali gerti kartu su vitaminais, as geriu ir pergnacare ir magni papildomai.Ana diena ir as pastebejau priespieni, nera ko jaudintis, vadinas ruosiames ruosiames po truputi leliuko atejimui..
medyte29 parašė:
gali gerti kartu su vitaminais, as geriu ir pergnacare ir magni papildomai.Ana diena ir as pastebejau priespieni, nera ko jaudintis, vadinas ruosiames ruosiames po …
dekis tada... dar toks durnokas klausimas
man daba eina 23 savaite ir antras nestumas zinok mano lelius pilve taip ziauriai malasi kad kartais nepakenciama daros visas pilvas dreba nuo jo judesiu, ir skaityk visa diena vaikstau juda, sedziu juda, o jau kai guliu tai pize is vis kaip buna...kazkaip su pirmu nepamenu kad taip butu buve ar man cia pasakyt daktarei?
vaivuteee parašė:
dekis tada... dar toks durnokas klausimasman daba eina 23 savaite ir antras nestumas zinok mano lelius pilve taip ziauriai malasi kad kartais nepakenciama daros …
tai pasakyk gydytoja tik pasidziaugs kad jauti judesiukus
duodasi ir pas mane, vakar atsigulus visas pilvas sokinejo. teveliui i ausi pastoviai ispiria kai klausytis prideda, dar maziukai jie tai vietos turi uz tai ir spurda..o su pirmu as irgi labai ilgai nejauciau kad juda, gal nesupratau
medyte29 parašė:
tai pasakyk gydytoja tik pasidziaugs kad jauti judesiukusduodasi ir pas mane, vakar atsigulus visas pilvas sokinejo. teveliui i ausi pastoviai ispiria kai klaus…
nu jo.. pas man kazkokia idomi daktare skambinu o net rago nekelia skambint skambini visa diena o negalima prisiskambint,buna kad ko pasiklaust noriu
Fainute_4 parašė:
sveikos ;) o as kaip tik valgiau su sunum daug saldainiu... ir buvo berniukas... tad netiesa cia ka saldziai valgai bus mergaite.
sveikos
as tai su mergaite silkes valgydavau o dabar berniuko laukiames tai vien saldzainius valgau
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai