juoduke. parašė:
matosi kad esi neissimiegojus
deja miego trukumu nesiskundziu man jo uztenka mieloji
o dabar jus kimbate prie manes
juoduke. parašė:
matosi kad esi neissimiegojus
deja miego trukumu nesiskundziu man jo uztenka mieloji
o dabar jus kimbate prie manes
Sveikos mamytes nesipykit del menknekio
kiekviena turim savo nuomone jug ir ją issakome forume
jug tam forumai ir skirti,o ne pyktis
man prie sirdies yra kaldryte taij lėliukuij ir pirksiu kaldryte,o miegmaisis man atrodo per daug siltas,vaikuij gali būti net ir per karšta miegoti
Labas rytas,na retokai cia uzsuku,ir pataikiau tiesiai i musi:-D na laikomes mes gerai,tik kazko klubo sanarius skaudet pradeda is po nakties,gal nugulejau :-/ na o svorio su dviem leliais jau 7kg priaugau...mano leliukai jau po 600 gramu besehk sveria...labai dziaugiuosi
juoduke. parašė:
jokiu antklodziu nereikia pirkti, mazyliai nusispardo ir susala nakti... geriausiai yra miegmaisiai ir dekuciai su miegmaisiu, niekaip nenusispardys o kaldryciu nea…
nu zinai ir man pasirode kad ciut ne puolimas tikrai nezadu migdyt vaiko visada su migmaisiukku nors ir turiu ju 2 nusipirkus o nusipirkau juos tam nes pas mano tevus vesoka o ir seip po maudyniu jame migdysiu . o vien su juo tikrai nezadu apsieit, tu pati pagalvok jei tau reiktu pastoviai miegmaisy miegot
;0 as tai pavyzdziuui kai gamtoj bunam ir tenka miegot miegmaisy tai nu sori kaip mumija jauciuos tai manau kad ir lelkinas taipat jausis, jug jam ir kojom pamakalot noresis. bet aisku cia jau kaip kiekviena mama nuspres kaip daryti. mano sprendimas yra anklode todel ir klausiu apie ja ir nieks mano nuomones nepakeis i nereikia primygtinai teigt kad tik vokelis geriausia.
naktibalda parašė:
Kol kūdikis tai tikrai nenusispardysTurėjau kaldrytę iš komplektuko, tai negaliu tiksliai dabar pasakyt matmenų, nes yra supakuota ir padėta...Naudojau 3 mė…
tai va del to dydzio sakau dar ziuresiu pagal lovyte bet del pacios sudeties anklodes, ziurejau savaitgali laida r joje mama isbandziusi keleta anklodziu reziumavo kad sintetine geriausia
bet tai cia vienos mamos nuomone tai ir nebezinau ka daryt
silwiya parašė:
Ko jus imat į galwa lepumas ir ale tobulumas kamuoja mergina... Tegu eina į kita foruma .. Visos piktos tik viena tobula.. Nepatiko kad su nuomone nesutiko nu ir ka…
oo saviake
taigi ji ir slaptoj grupej buvo - isejo , o ir dabar jai cia blogai
nu sakau nuomones susidariau
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai