zana123 parašė:
Bebecar Stylo Class vezimielis man ziaurei patinka isai,as S.Airijoje uzejus i pardavke negaliu nuo jo atsiplest,toks fainas,plius dar baltas odinis,pas mus ziaurei…
na kad aš kiek žiūrėjau ir pas mus jis brangus, naujas apie 3000lt
zana123 parašė:
Bebecar Stylo Class vezimielis man ziaurei patinka isai,as S.Airijoje uzejus i pardavke negaliu nuo jo atsiplest,toks fainas,plius dar baltas odinis,pas mus ziaurei…
AgneGry parašė:
Meskute12 parašė:
Jo todel as ir galvoju a reverta tokia suma investuoti
Meskute12 parašė:
Sveikos mamyte skaiciau CIA Jusu komentarus apie vezimelius. Ka jus galvojate apie emmaljunga?
Mūsų kiemo draugai turi (su jais kasdien einam į lauką pasivaikščiot),tai superinis,erdvus,minkštas,universalus,priedai patogūs..lengvai rieda bet kokia danga,sniegu,smėliu..BET SUNKUS! Pritaikytas tiems kas gyvena pirmam aukšte arba nuosavam name..ir gan didelis užima nemažai vietos tiek kambary tiek autmobilyje
Evveliute parašė:
Mūsų kiemo draugai turi (su jais kasdien einam į lauką pasivaikščiot),tai superinis,erdvus,minkštas,universalus,priedai patogūs..lengvai rieda bet kokia danga,snieg…
Niu mes gyvename name, tai mums su vyru labai jis tiktu
labai grazus ir isgirtas. Tikriausiai pirksime sita.
Wikoozie parašė:
Sveikos, domiuosi, ar dar kam nors skauda tarsi sėdynkaulį ar kažkas panašaus? Sunku išstovėti ant kairės kojos, su ja pasiremti arba kartais pakėlus ne tą padėtį p…
Sveika. Man irgi skauda, net labai. Ypač kai reikia išlipti iš lovos, arba kai lipi laiptais ir keli kairę koją. Ir tas skausmas toks grynai užpakalio visą kairę pusę suima.. Ir kartais net į šlaunį nueina..
Į gydytojus nesikreipiau, nei šviesti jie mus gali dabar nieko..
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai