misdrieziuke parašė:
Sveikos
Mmm buvo vasario 22d. Ciklas reguliarus seip, 31d plius minus. Ir ovuliacija kazka…
Sveikinam
misdrieziuke parašė:
Sveikos
Mmm buvo vasario 22d. Ciklas reguliarus seip, 31d plius minus. Ir ovuliacija kazka…
Sveikinam
Rauryte parašė:
Jau 10 dienų po galimo nėštumo, iki mm liko trys dienos. Testas rodytų kažką? :/
O ko jūs taip skubate? Ramiai palaukite mm dienos, jei nepasirodys, tada ir darykitės.
Rauryte parašė:
Smalsumas žudo, nenustygstu vietoje iš to noro sužinoti..
Man gana ryškią antrą juostelę testas rodė praėjus 4 dienom po mm. Kai dariausi beveik mm dieną, tik kitą dieną teste pamačiau vos vos žymų vaiduokliuką (o taip atseit negalima, praėję per daug laiko). Taigi kyla tik dar daugiau klausimų ir nerimas nedingsta. Dabar tikrai nemėtyčiau pinigų, ramiai palaukčiau kelias dienas.
Agnieska09 parašė:
Man atrodo gal dar ankstoka![]()
Kodel sakai kad ankstoka?man 6d iki mm jau parode antra juostele
taip kad cia kiekvienaI skirtingai
Lelius2016 parašė:
Kodel sakai kad ankstoka?man 6d iki mm jau parode antra juosteletaip kad cia kiekvienaI skirtingai
Na turbut kiekviena gi mes skirtinga...
Rauryte parašė:
Smalsumas žudo, nenustygstu vietoje iš to noro sužinoti..
siulyciau palaukti, nes gali nerodyti.
Sveikos! Perskaičiau visa tema.Man dar vis nedrąsu čia rašyti, nes aš dar tik laukiu ne ateinančių mmmm. Tik va kažkiek man lengviau pasidarė pamačius. , kad ne aš viena tokia nekantri
Ir skaitydama supratau, kad nėštumas moterį turėtu iš mokinti kantrybės. Tiesa su pirmąją kuria labai planavome ir laukėm, man kantrybės neteko išmokti. Maniau jau antram būsiu kantresė. Bet kur tau!
Tai va visas Sveikinu kurios jau pamatė savo dvi juosteles
O aš dar bandysiu tyliai kantri laukti
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai