Žirnelis parašė:
Merginos, paguoskit maldauju.
Ar gerai supratau, kad 17 dienu po ovuliacijos?
Jei OV ivyko veliau, tai gal dar ir nemato. Geriausia pas gine eiti apie 8sav. Tada jau ir plakancia sirdele tikrai girdesit.
Žirnelis parašė:
Ar gerai supratau, kad 17 dienu po ovuliacijos?
Jei OV ivyko veliau, tai gal dar ir nemato. Geriausia pas gine eiti apie 8sav. Tada jau ir plakancia sirdele tikrai girdesit.
Žirnelis parašė:
Likimo sesės mes šiuo metu..
Man antradienį irgi buvo lygiai 17 DPO ir irgi buvau pas ginę, ir taip pat dar gimdoje nieko nematė. HCG tą rytą buvo 611. Visą antradienį praverkiau, nes kaip ir jūs prisiskaičiau, kad gali būti ne vietoje... tačiau jau aprimau, svarbu neteplioja, neskauda, tik pilvuke jaučiu nežymų tempimo jausmą.. Bet kaip pastebėjau dauguma tą jaučia..
Man sekantis vizitas antradienį (eisiu pas kitą ginę, nes pirmoji labai nepatiko Grybo g.), irgi ryte darysiuos kraują iš naujo..
Kaip ir jūs nekantriai ir su baime laukiu antradienio..
Tad nurimkime, ir kiek galima ramiau laukime kitos savaitės, juk jei ne vietoje įsitaisęs, ar nervuosies, ar ne, jau nieko nepakeisi, tačiau, jei vietoje, savo nervais galime tik pakenkti
Meldžiuosi ir tikiu, kad abiems viskas bus gerai
Žirnelis parašė:
Man 6 savaite, siandien dariausi echoskopija, is virsaus nieko nemate tik is vidaus mate 3mm pipiriuka :)))))
Samanta @ parašė:
Labuka.nu ka ir prisijungiu prie jusu.![]()
![]()
Jei gerai apsiskaiciavau tai tik 6 savaites man.pas gyd cia uk be 3 men net neprij…
jums pirmas nestumas? turit pas midwife registruotis, ji paskirs pasimatyma ir skana apie 12 sav. o iki to laiko iskilus bedom lekiat i ligonine, early pregnancy care unit
Žirnelis parašė:
Man lygiai tas pats tik jautri kvapams, ir gimda irgi didesne nei turetu buti bet kadangi esu auksta net 185 ugio tai normalu kad ji ir yra didesne
Salomėj parašė:
Kaip smagu, kad Jums patvirtinoKaip sJums 3 mėn buvo lemtingas
![]()
Jo, 3 lemtingas buvo
Salomėj parašė:
Kaip smagu, kad Jums patvirtinoKaip suprantu Jums 3 mėn buvo lemtingas
![]()
Jo, 3 lemtingas
tik 3 men kaip planavom rimtai rimtai, nors kokius 5-6 m nesisaugodavom, porą kartų gal buvo uzkibe, nors neaisku ar tikrai, nes gine buvo kvaisu kvaisa, nustacius nesamones buvo.. Ir vat susikaupem, nusprendem, kad jau laikas seimos pagausejimui ir atsipalaidave pagavom gandriuka
lb linkiu ir kitoms gaudyt gandra uz uodegos, snapo ar kojos..
Planuojanti4 parašė:
Likimo sesės mes šiuo metu..
Man antradienį irgi buvo lygiai 17 DPO ir irgi buvau pas ginę, ir taip pat dar gim…
Likimo sese, ačiū! Taip, tikiuosi mūsų žirniukai įsitaisė ten kur reikia.
Nebūčiau ėjus taip anksti, bet kadangi norėjau sužinot prieš tai daryto tyrimo rezultatus, pagalvojau ai prie to pačio pažiūrės. Gyd. Sakė, kad jei pajusiu duriantį staigų smarkų skausmą---važiuot į priimamajį. Bet tikiuosi į priimamajį važiuosiu gruodį
Žirnelis parašė:
Likimo sese, ačiū! Taip, tikiuosi mūsų žirniukai įsitaisė ten kur reikia.
Man irgi gydytoja pasakė, kad po savaitės reikia žiūrėti, jei nepradėsiu iki to laiko kraujuoti. Jei pradėsiu, taip pat į priimamąjį.. Tas nuskambėjo kraupiai.. Tikiuosi to nebus..
Aš irgi nebūčiau lėkusi, jei nebūčiau savo noru pasidariusi HCG ir PRG tyrimo, tai PRG pasirodė žemokas, dar viena mamytė taip pakomentavo, tai aš supanikavusi ir nulėkiau.. Gydytoja pasakė, kad kaip tokiam ankstyvam nėštumui PRG ne per mažas, svarbu žiūrėti, kad jis reikiamai augtų..
Taip, kad aš kaip ir jūs neturėčiau dabar nervuotis, jei ne patį per savo per didelį atsakingumą ir rūpinimąsį
kai pasižiūri, kitos, kurios planuoja tik kokius 6 mėn, pastoja ir net nekyla minčių kažkokių tai PRG tyrimų darytis ir ramiai sau gyvena
O čia žioplė
Ilsėkimės, pasilepinkime savaitgalį ir ramiai laukime pirmadienio ir antradienio
Planuojanti4 parašė:
Man irgi gydytoja pasakė, kad po savaitės reikia žiūrėti, jei nepradėsiu iki to laiko kraujuoti. Jei pradėsiu, taip pat į priimamąjį.. Tas nuskambėjo kraupiai.. Tik…
Taip, stenkimės nesinervuot. Tikėkim savo mažyliais ir jų stiprumu nuo pat pradžios!
Lėksiu pirmadienį nuo pat ryto sužinot rezultatų. Lauksiu žinių ir iš jūsų
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai