Evaite parašė:
Jo, 3 lemtingas buvo
Mes norim tą gandriuką pagauti
Pirmą neštumą panašiai taip ir buvo, tik testukas patvirtino, kad laukiuos, po kelių dienų važiuojant mašina gandras kone į mus norėjo įskristi
nešė sūnelį matomai
Evaite parašė:
Jo, 3 lemtingas buvo
Mes norim tą gandriuką pagauti
Pirmą neštumą panašiai taip ir buvo, tik testukas patvirtino, kad laukiuos, po kelių dienų važiuojant mašina gandras kone į mus norėjo įskristi
nešė sūnelį matomai
Žirnelis parašė:
Merginos, paguoskit maldauju.
Pas mane tas pats. Per exo nemate bet labai ir neieskojo. Sake per mazai laiko. Nes greiciausiai labai velyva ov ivyko.
O pozymiai gryn kaip laukiant mmm, tik nera iskyru rudu kas budavo kelios dienos pries mmm ir krutines sunkumo jausmas
Bet gyd pasake tij viena. Jei rodo vaiduokliuka, nestumas yra, be jokiu abejoniu. Tik ar tas vaiduokliukas isryskes ar iskeliaus - dievo valioje.
Tai va tiek ;)
auskriste parašė:
Sveikos mamytes kaip rasiau paskutines men buvo vasario 24diena.dariaus pirma testas neigiamas buvo .kaip raset pakartoti pakartojau siandien taip pat neigiamas.tai…
Gal jum ciklas sutriko?
siaip bent jau vaiduokliuka turetu rodit...keista :hmmm
misdrieziuke parašė:
Pas mane tas pats. Per exo nemate bet labai ir neieskojo. Sake per mazai laiko. Nes greiciausiai labai velyva ov ivyko.
Man lyg ir ryškėja testai. Nepavadinčiau ir prieš tai buvusių vaiduokliukais.
Čia pirmas darytas Benu rožinis 
O kada jūs sekantį kartą eisit echoskopuotis?
auskriste parašė:
Sveikos mamytes kaip rasiau paskutines men buvo vasario 24diena.dariaus pirma testas neigiamas buvo .kaip raset pakartoti pakartojau siandien taip pat neigiamas.tai…
As jum galiu savo patirti pasakyti, gal kiek ramiau bus
mano mm buvo vasario 22, testu net vaiduokliukais negaleciau įvardinti, matosi kazkoks patamsejimas ir tiek, o to antro riebaus bruksnio nematau, siai dienai buvau uzsiregistravusi is anksciau pas gine, ir ji patvirtino mano itarimus del nestumo.. Pakentekite gi siek tiek. Man pvz velyva ov buvo, tai testas ir nerodo ryskiu juostų, nes dar ne laikas.. Man net laiko nenustate, nes per maži dar esam..
Abra parašė:
Ir kava, ir juoda ar zalia arbata turi kofeino. Bet kad isgersite per diena 1 puodeli, nieko nenutiks. Patarciau rinktis vaisine arbata.
Aš tai geriu kavą. Bet aš tokia ale kavomanė, kad nei juoktis nei verkt
išgeriu vieną ar max du didelius puodukus nestiprios kavos. Dabar nelabai norisi, tai geriu pagal norą. Nėštumo metu 1-2 puodeliai tikrai nekenkia, va žindant naujagimį labai nerekomenduojama pirmą mėnesį gert, nes iš naujagimio organizmo kava gauta per pieną pasišalina per kažkur 90valandų (jei per kelis metus nepasikeitė duomenys). O arbatų aš pvz.išvis negeriu, nei žalios, nei juodos, vaisinės išvis pakęst negaliu, nebent žolelių karts nuo karto. Be vandens negaliu gyvent. Geriu daug vandens su citrina. O va dabar man tragedija, nebegaliu gert vandens su citrina
anksčiau ta citrina visai nesijausdavo, o dabar nebe vanduo toks jausmas, tik citrina. Tad vėl pratinuosi prie paprasto vandens...
Salomėj parašė:
Praleidau..Kada Jums mm?![]()
turėtų būti teoriškai ryt ar vėliausiai poryt...
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai