zzvirbliukas parašė:
kada testuka gadinsi?![]()
Galvoju ryt,surizikuot,nes bkt pakrotimas buvo,gal implantacinis....jei bus tuscia bandysiu iskentet iki 10dpo,bet zinau kad bus labai sunku
zzvirbliukas parašė:
Galvoju ryt,surizikuot,nes bkt pakrotimas buvo,gal implantacinis....jei bus tuscia bandysiu iskentet iki 10dpo,bet zinau kad bus labai sunku
zzvirbliukas parašė:
pilviukas parašė:
Galvoju ryt,surizikuot,nes bkt pakrotimas buvo,gal implantacinis....jei bus tuscia bandysiu iskentet iki 10dpo,bet zinau kad bus labai sunku![]()
lauksim geru ziniu
as tai bandysiu islaukt mm dienos
kaip niekad kantri esu sita menesi...
zzvirbliukas parašė:
lauksim geru ziniuas tai bandysiu islaukt mm dienos
kaip niekad kantri esu sita menesi...
As tai nekantrumo isikunijimas....
pilviukas parašė:
As tai nekantrumo isikunijimas....![]()
tai as irgi, anksciau ir 3dpo testa sugebedavau sugadinti
bet jau nusibodo laukt, bus kaip bus, sakau labai jau keista, kad per tiek laiko pirma kart kasdiena pilva maudzia, dar taip keistai..
zzvirbliukas parašė:
tai as irgi, anksciau ir 3dpo testa sugebedavau sugadintibet jau nusibodo laukt, bus kaip bus, sakau labai jau keista, kad per tiek laiko pirma kart kasdiena pi…
Man irgi keistai,ne kaip pries mm,o toks idomus jausmas
pamisele69 parašė:
Sveikos panos jungiuosi prie jusu pagal tevu darzelio skaiciavima mes turim susitikti lapkriti su zirniuku![]()
Sveikinimai!
pamisele69 parašė:
Sveikos panos jungiuosi prie jusu pagal tevu darzelio skaiciavima mes turim susitikti lapkriti su zirniuku![]()
Sveikinu, man irgi pagal skaiciuokle 11.01d. ☺
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai