paryziete parašė:
Prisiduodam 😊 turim broliuką, vakar 9.17 val. gimė Raigardas 😊 viskas žaibo greitumu.. vandenys nubėgo 2.15val naktį... 5-6val lyg pradėjo mausti pilvą..išvažiavau …
Kaip smagu 🎈😊 sveikinimai, ramių naktelių!
paryziete parašė:
Prisiduodam 😊 turim broliuką, vakar 9.17 val. gimė Raigardas 😊 viskas žaibo greitumu.. vandenys nubėgo 2.15val naktį... 5-6val lyg pradėjo mausti pilvą..išvažiavau …
B.URB parašė:
Sveikinimai 🥰
Oooo parašė:
Sveikinimai!!!!!!!![]()
![]()
Paskaičius Jūsų šį komentarą prisiminimai užplūdo, kuomet sūnelis gimė.
Pirmos savaitėlės tikri…
ririki parašė:
Ačiū Jums 😊 Mažoji buvo atėjusi tą pačią dieną po gimdymo...sutriko pamačiusi jog laikau ir maitinu leliuką, bet atėjo, paglostė, pabučiavo....po to broliukas miegojo, tai ji sėdėjo pas mane ant lovos, paglostė mano pilvuką, padarė tuk tuk, sako lialia namnia, aaa....sakau, jau išėmė mamai leliuką, dabar va jis čia lovytėje ir t.t....tik vargu ar suvokia iš to ką jai pasakoji ir mato💁kitą dieną pabandėm pasodinti ir duoti jai palaikyti, tai išsigando ir nustūmė, sakė - ne...mamos ir tečio reikia ir viskas...rytoj važiuosim namo, žiurėsim kaip čia viskas bus🙈😂🤦brolis naktim nemiega...bus linksma 😂 ir bus ką veikti 🙆😍👌 nieko, visi susitvarko, susitvarkysiu ir aš 😁👌
paryziete parašė:
Valio, kaip smagu. Sveikinimai !😘🎂
Aš taip pat prisiminiau besksitydama savo mažiuko gimimą... Iš to nežinojimo kas bus, nepajutau kaip gimė, nespėjau nei išsigąsti 😊
astulja parašė:
Aš va prieš kelias dienas atpratinau. Galvojau, kad pirma naktis bus lengviau, nu bet kai atsikėlė 22h, tai užmigo tik paryčiui. Rėkė iki isterijų, pyko ant manęs i…
Tokia skysta psichologiškai esu pasidariusi, skaitau ir ašaros rieda apie jūsų patirtį dėl nutraukimo.
vmamytev parašė:
Skaitau ir šiurpuliukai eina pagalvojus, kaip reikės nuo MP atpratinti... 😊
Gal kurios jau pirkote, renkatės batukus darželiui? Prisirinkau info, dauguma ecco…
Jeigu jus ziurit batuku i grupe, tai labai faini ir nebrangus yra Renbut firmos. Mano maziuke su tokiais po namus laksto. Ju padukas odinis, patys medziaginiai, ortopediniai.
Apie mp nutraukima. As visai lengvai nutraukiau, gal jau pries 1,5 men. Viska stabdziau palaipsniui. Kol liko maitinimas tik vakarais pries miega. Ir pora vakaru gavosi taip, kad migde mano vyras. Tai jokio pienuko ar misinuko nedave. Labai ji jo ir neprase, nes su teciu ji kitaip migdydavosi nei su manim.
Tai va taip ir iskeliavo mp. Dabar duodu misinuka kur yra virs metuku. Karves pieno neduodu, nes siek tiek alergizuoja. Laukiu gal su laiku organizmas subres ir karves pienukui. Tai ta misinuka ji su tooookiu pasimegavimu geria, net grazu ziureti.
O man psichologiskai irgi buvo savotiskai liudna, kad jau viskas, nebemaitinsiu. Ir tikriausiai jau niekada. Bet gyvenimas nestovi vietoj. Viskas keiciasi, o vaikuciai auga labai greitai
paryziete parašė:
Sveikinimai su sūnelio gimimu! Puikios naujienos.
paryziete parašė:
Ačiū Jums 😊 Mažoji buvo atėjusi tą pačią dieną po gimdymo...sutriko pamačiusi jog laikau ir maitinu leliuką, bet atėjo, paglostė, pabučiavo....po to broliukas miego…
Prisimenu tas pirmas naktis, dienas, bet nieko paskui įgausite ritmą ir viskas vyks pagal planą
aš dabar taip džiaugiuosi kai mažė jau ūgtelėjus, pažaidžia jie kartu, gera stebėti jų bendravimą
JurateJuratuke parašė:
Jeigu jus ziurit batuku i grupe, tai labai faini ir nebrangus yra Renbut firmos. Mano maziuke su tokiais po namus laksto. Ju padukas odinis, patys medziaginiai, ort…
Ačiū.
JurateJuratuke parašė:
Apie mp nutraukima. As visai lengvai nutraukiau, gal jau pries 1,5 men. Viska stabdziau palaipsniui. Kol liko maitinimas tik vakarais pries miega. Ir pora vakaru ga…
Užmigdyti vyras irgi lengvai užmigdo, ramiai, bet naktį keliasi n kartų, nžn kaip pasielgti. Aš maitinu tik naktimis. Galvoju gal nenutraukti kol pradės eiti į darželį...
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai