2019.07.19 15:37 (prieš 7 m.)
Sveikos
Seniai besireiškiau, tai žiūriu visi tik auga, tobulėja, šeimas toliau gausina, nu smagu labai.
Trumpai, kaip mums sekasi. Vaikas pradėjo vaikščioti tik būdamas metų ir 5 mėnesių, jau laksto, bet laiptais dar lipti nemoka, o blogiausia, kad už rankutės vedamas visiškai nesileidžia, tai biški vargas, nes jei nenori vežime sėdėt, tai ant rankų reikia tempti, nes jei eina, tai tik ten, kur jis nori, o už rankos nedrįsk imt. Su MP nutraukimu viskas gavosi labai lengvai, baigiau maitint kai sulaukė pusantrų metų. Pusmetį maitinau tik kartą paroj, prieš nakties miegą, o kai išmoko nakčiai pats užmigti, nustojau duoti.
Kalbėti nieko nekalbam, tik kokį kartą paroj pasako tetetete ir viskas. Prieš pusmetį daugiau burbuliavo, dabar visiška tyla. Jis nėra kurčias ar nebylys, bet kažko nekalba. Mokyti daryti į puoduką nesiseka, su šlapiom kelnėm gali kad ir visą dieną lakstyt, jam nė motais, o puoduko dabar išvis bijot pradėjo. Valgyt dar pats nesugeba, iš puodelio gert nemoka, kur akytė kur nosytė nemoka, žodžiu, nesugebu jo išmokyti net elementarių dalykų. Ir tikrai ne todėl, kad su juo būtų kas negerai, nes jis tikrai nėra kvailas. Bet faktas kad darželio auklėtojos mane užmuš, kad mano vaikas taip atsilieka nuo bendraamžių. Ir man pačiai, kaip mamai, pastoviai širdį skauda, kad man nesiseka, tikiuos jam daržely bus kur kas geriau nei su manim.