Lolla parašė:
O testukas vat ka rodo...![]()
Gal inplantacinis..?Man 3d. Iki mm..pasirode kraujo,.jau nusiminkau kad parejom mm anksciau,bet patepe ir viskas toliau svaru...Tai galvoju dabar kad tai buvo inplantacija...
Lolla parašė:
O testukas vat ka rodo...![]()
Gal inplantacinis..?Man 3d. Iki mm..pasirode kraujo,.jau nusiminkau kad parejom mm anksciau,bet patepe ir viskas toliau svaru...Tai galvoju dabar kad tai buvo inplantacija...
Simbule parašė:
Gal inplantacinis..?Man 3d. Iki mm..pasirode kraujo,.jau nusiminkau kad parejom mm anksciau,bet patepe ir viskas toliau svaru...Tai galvoju dabar kad tai buvo inpla…
Nežinau net, labai gausiai pakraujavau, toli gražu ne tepimas buvo ;/
molekule parašė:
Sveikosturbūt jungiuosi prie jūsų
Šiandien turėtų mmm diena būti, pasidariau testuką, kaip ir teigiamas, akivaizdžiai matosi
jau nebesitikėjau šų mėnesį,t…
Sveikinimai
Simbule parašė:
Sveikinimai![]()
Ačiū
Jūsų jau ryškiai nt rodo?
molekule parašė:
Sveikosturbūt jungiuosi prie jūsų
Šiandien turėtų mmm diena būti, pasidariau testuką, kaip ir teigiamas, akivaizdžiai matosi
jau nebesitikėjau šų mėnesį,t…
Sveikinimai! O pozymiai kelios dienos pries kokie nors buvo?
symce parašė:
Sveikinimai! O pozymiai kelios dienos pries kokie nors buvo?![]()
Ačiū :)) kaip ir ne žinokit, nebesitikėjau,kad būsiu pastojus šį mėnesį, mintis buvau sukoncentravus į kitą mėnesį,kaip čia ką daryti,kad pavyktų, gal tik kad krūtinė padidėjus
Man ir su pirma dukra nebuvo jokių požymių, supratau,kai susapnavau pamenu kažką ir vėlavo jau 2d mmm, beje šiąnakt irgi sapnavau,kad teigiamas buvo
molekule parašė:
Ačiū :)) kaip ir ne žinokit, nebesitikėjau,kad būsiu pastojus šį mėnesį, mintis buvau sukoncentravus į kitą mėnesį,kaip čia ką daryti,kad pavyktų, gal tik kad krūti…
Geeeras
as sianakt irgi sapnavau teigiama, bet manau cia nuo perdeto forumu skaitymo pries miega
man iki mmm dar 4 dieneles.
symce parašė:
Geeerasas sianakt irgi sapnavau teigiama, bet manau cia nuo perdeto forumu skaitymo pries miega
man iki mmm dar 4 dieneles.
Aš prieš praeitas mmm toookį ryškų sapną sapnavau, kaip einu pas gyd ginekologą, ir man pasako,jog tau 10sav, dėja, ne
buvo mmm,kad ir negausios
o šianakt labai neryškus sapnas buvo ir tiesiog testas nt sušmėžavo
Palaukit dar bent 2d ir tada manau galėtumėt pagadinti nt
aš buvau darius ketvirtadienį, tai gaunasi 12dpo, bet nieko nerodė, tuštut tuštutėlis buvo
molekule parašė:
AčiūJūsų jau ryškiai nt rodo?
![]()
As net nebesidariau iki ryskaus..
Nuo Ov.matavausi bazine temp.nekrito ji man..Tada 1dienai veluojant mm pasidariau testuka ryte,rode nerysku..neistverus diena pasidariau dar 1,rode siek tiek ryskesni...Kita ryta pasidariau dar viena..vel tas pats.Tai nusprendziau kad 3testai meluoti negali
Tai va jau savaitele mm nera..krutine skauda..liko tik sulaukt vizito pas daktare,kad pasakytu kad viskas gerai ir patikslintu savaites
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai