Viktorija.PAV parašė:
kaip man spaudzia visa diena ta pusle nebegaliu 😣atrodo tualete ir sedeciau visa diena norisi bet nieko nevyksta o dar kai pakieteja tai atrodo ir is kitur viskas l…
Man vakar taip buvo, visa diena norejosi wc sedet
Viktorija.PAV parašė:
kaip man spaudzia visa diena ta pusle nebegaliu 😣atrodo tualete ir sedeciau visa diena norisi bet nieko nevyksta o dar kai pakieteja tai atrodo ir is kitur viskas l…
Man vakar taip buvo, visa diena norejosi wc sedet
Klaipedos universitetinei. Na mano ginekologe-akusere. Aš ja kažkaip pasitikiu 100%.. Rriks dar pagooglinti. Gal yra kokie niuansiniai skirtumai mūsų situacijose. Nes ji sako, kai vaikiukai gimsta žiūri į žvaigždes o ne į užpakalį dar paminėjo kad nera ko išsigasti. Indomiai
Milita92j parašė:
Klaipedos universitetinei. Na mano ginekologe-akusere. Aš ja kažkaip pasitikiu 100%.. Rriks dar pagooglinti. Gal yra kokie niuansiniai skirtumai mūsų situacijose. N…
Mano drauge pagimde ziurinti i zvaigzdes leliuka. Net nezinojo, kad cia gali buti indikacija cp. Gimde santarose.
jurgioke parašė:
Mano nėštumo kalendorius užstrigęs jau 2 sav. Nepranėša, nei kelinta savaitė prasidėjo, atsilieka, ant bendro rodo 37 sav, o ant to kur gali pasiskaityt 35-ą sav.…
Ir mano uztriges :/
Egluuteee parašė:
Sveikos mamytes! Džiugu girdeti kam prasideda kam jau ant dienų prasidės veiklosaš tik su paruošiamaisiais kankinuosi
![]()
Sveikinu!
Yvette parašė:
As kol kas nepirkau. Jei matysiu kad princesei nejauku lovyteje tada nupirksiu. Kam be reikalo metyt pinigus.
O tai galima maitinimo pagalve panaudoti tam lizdelio reikalui. Hm..
Letere parašė:
Ziurekit kas zino del santaru gimdyklu ten palatoj buna po viena? Po to po gimdymo jeigu ner vienvieciu buna po dvi?
Taip, po 2 guli. As gulejau, nes negavau vienvietes,bet zinokit. Nei kiek nesigailejau. Tik kad vurui reikedavo isvaziuoti nakciai...
Margo777 parašė:
Aš ir su klausimu, o tenais reikia sutarus važiuot, priims visas:)?
Visas priima
pasiruosusias gimdyti..
Kieca parašė:
O tai galima maitinimo pagalve panaudoti tam lizdelio reikalui. Hm..![]()
![]()
Turiu pagalve, bet mano neilga, nebent reikia prailgint
Kieca parašė:
Visas priimapasiruosusias gimdyti..
Dabar aiškiau :))
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai