Milita92j parašė:
O esat ką nors girdėjusios apie tai į vviršų (žvaigždes) ar į apačią (užpakalį) žiūri kūdikio galvutė gimdtamas? Maniškis sakė žiūri į žvaigždes, geresnė padėtis į …
Maniškis į užpakalį, tik nežinau ar tas gerai ar ne
Milita92j parašė:
O esat ką nors girdėjusios apie tai į vviršų (žvaigždes) ar į apačią (užpakalį) žiūri kūdikio galvutė gimdtamas? Maniškis sakė žiūri į žvaigždes, geresnė padėtis į …
Maniškis į užpakalį, tik nežinau ar tas gerai ar ne
Yvette parašė:
O as su savo aktyvumu, tai jau turbut visas uzknist baigiu abejose grupese 😂😂😂😂
manu ne tu viena 😂
jurgioke parašė:
Mano nėštumo kalendorius užstrigęs jau 2 sav. Nepranėša, nei kelinta savaitė prasidėjo, atsilieka, ant bendro rodo 37 sav, o ant to kur gali pasiskaityt 35-ą sav.…
Tas pats ir pas mane
Letere parašė:
Ziurekit kas zino del santaru gimdyklu ten palatoj buna po viena? Po to po gimdymo jeigu ner vienvieciu buna po dvi?
Aš kai su pirmagimiu gulėjau tai mes dviese palatoj buvom, o ar vienučiu yra - sunku pasakyt 🤨 vgn tai tiksliai yra
Milita92j parašė:
Jeigu gerai supratau klausimą, tai man dėl žiurėjimo į žvaigždes, darys cezarį..
Sakė žiūri į žvaigždes-svajoklis, nelaidžia pačiai gimdyti.

Va taip, antra foto sėdi, bei va ši žiūri į žvaigždes..😞
tuktuk@ parašė:
Jeigu gerai supratau klausimą, tai man dėl žiurėjimo į žvaigždes, darys cezarį..
Pas mane yra taip kaip pirmoj foto viršuj. Galvyte vietoj, bet vaiko veidelis ziuri i virsu, bet gimdyti leido sakė nieko tokio.
Milita92j parašė:
Pas mane yra taip kaip pirmoj foto viršuj. Galvyte vietoj, bet vaiko veidelis ziuri i virsu, bet gimdyti leido sakė nieko tokio.
O man sakė negalima, dvi daktarės ir viena akušerė, ryt bus echò, gal mažylis pasisuko..
Kur gimdysi?🍒
Letere parašė:
Ziurekit kas zino del santaru gimdyklu ten palatoj buna po viena? Po to po gimdymo jeigu ner vienvieciu buna po dvi?
Gimdykloje tikrai tik po vieną. Nemokamos palatos dvivietės.
Atvažiavus į priėmimą, jei po apžiūros siunčia į gimdykla, reikia pasisakyti, jei norėsite privačios (šeimyninės) palatos. Jus įrašo prie laukiančių ir tik nuo ligoninės apkrovos tuo metu priklausys, ar iškart po gimdyklos keliausite į privačią palatą, ar tokios teks palaukti įprastoje dvivietėje. Būna visaip - ir tenka laukti, ir netenka
iprasta privati kainuoja 60 eur/parai, VIP palata - 100 eur/parai. Abiejose galite buti su vyru ar kitu seimos nariu. VIP palatoje sanmazgas tik jums, privacioje vienas sanmazgas dviems palatoms (uzejimas ir uzrakinimas per dvi duris).
Margo777 parašė:
Aš ir su klausimu, o tenais reikia sutarus važiuot, priims visas:)?
Priims, gali išprašyti nebent per anksti nuvažiuosite arba klaidingas aliarmas
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai