UgnėMikuč parašė:
Gimėm ir mes! ❤️ šiandien 9:23 val. šį pasauly išvydo mergaitė Goda 🎈
Sveikinimai tėveliams!💐💐💐
UgnėMikuč parašė:
Gimėm ir mes! ❤️ šiandien 9:23 val. šį pasauly išvydo mergaitė Goda 🎈
Sveikinimai tėveliams!💐💐💐
Margo777 parašė:
Aš pavadinčiau izabela, savo ruošiuosi taip pavadinti;)
Pas mus daug izabeliu, tai tenka kažką rinktis kito.🤔
Mėtka parašė:
Tikekimes nereikes vienom 😊🙏🏻 Bet as kaio visad tikiuos geriausiam bet ruosiuos ir blogiausiam 🤦♀️
O pas mane dar tokia situacija, neturiu nei mamos nei seses saliai... Ir dukryte reikes kazkaip draugei palikti.. Nu extryymas.. Bet kaip nora...todel mums abiems dabar ramiai, kaip kazkas cia rase, su zvakem ir serialais...
KristinaV. parašė:
Nelabai lietuviškas, bet iš Lietuvos istorijos būtų vardas Barbora.
Mano sunus Radvilas, Tai visada planavau, kad dukra bus Barbora. Bet deja jau turim giminej Barboryte
Kilis parašė:
Pas mus daug izabeliu, tai tenka kažką rinktis kito.🤔
O pas mus aplinkoj iš vis nera
as_as_as parašė:
Is karto cp dare? Nereikejo paciai bandyt? Nu liuks!! Jei taip, pritariat, kad sunku nebuvo, ar ne? Labai labai sveikinu!!! Ramiu nakteliu, saldaus pienuko!
jo is karto 🙂 man buvo paskirtas planinis, tik veikla prasidejo savaite anksciau 🙂cp ned sedymine ir dar istrizine padetis plius dvirage gimda tai nebuvo kalbu apie naturalu 🙂 man jau antras cp tai zinojau viska 😁 tikrai nera sunku, zinoma dar ziuresiu kaip seksis atsigauti bet tikiuos bus gerai 🙂
Ačiū mamytes 🎈 laukit ir jūs savo stebukleliu ❤️💐 nes tik del ju verta viska iskesti 😍
buuubke parašė:
Is kur jus turite statistikos duomenis, kiek uzsieny, kiek cia "kankina"? Is "viena boba sake"?
Aš nesakiau , jog aš tais statistikos duomenimis disponuoju, bet kad sveikatos ministerija jais remiasi prieš duodant apybendrius nustatymus savo šalies ligoninėms- tai manau tikrai.
galiuniaaa2007 parašė:
Bet pastebejau,kad lb daug kam is musu merginu dare ir dar planiniai cp. As irgi nesuprantu kam kankinti ir vistiek galiausiai daryti cp...Jeigu ir su oksitocinu ni…
Aš apie tą patį sakiau savo komentare. Atsargiai svarstykite balsu- mane jau užmetė agresyviais pasisakymais ir barbarizmais. Nors aš taip pat tik norejau išsakyti savo nuomonę.
Letere parašė:
Pas mus vardu sarasas yra bet niekaip neissirenkam. Is variantu yra Mažvydė,Adele, Akmėja, Salomėja, Olimpija, Fortunata ir pan.. bet speju kai gims isvis kazkoki d…
Musu sunus Jokūbas. Labai meilus, paslaugus, megstantis sakyt komplimentus vaikas
charakteris labai geras
Mėtka parašė:
Pas mus namuose su temperatura krastutinumai. Vasara 32 rode jei dar ne daugiau, o siandien 17.
O as visai nelaukiu sildymo, pas mus 25laipsniai,tai dienom dar ir langus atidarau
renovuoto namo privalumai...
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai