Letere parašė:
omg cia santarose??
Kauno klinikos,2endo. Kai paklausiau kaip del gimdymo tai atsake kad man is to biznio nera ir nieko nezinau
Letere parašė:
omg cia santarose??
Kauno klinikos,2endo. Kai paklausiau kaip del gimdymo tai atsake kad man is to biznio nera ir nieko nezinau
DANIELA26 parašė:
Kazka suka tikrai,po gimdymo reiktu kazkoki straipsni parasyt ir dar viska issiaiskint is ligoniu kasu,finansavime,pasikapstysiu nes skiria laisva ranka ir dar dvig…
Tikrai gal kazkas su finansavimu cia
Egluuteee parašė:
O kaip tavo lėlyte? Dar ligoninėj? Sakei biski prigėrė kraujo? Ar leidžia vaisukus ar tik stebi?![]()
![]()
Jau paleido mus namo šiandien
Ištyrė viduriukus ir patvirtino, kad mano kraujas buvo dėl placentos pirmumo, nes vos tik pradėjus pieną mano gert viskas išsivalė ir susitvarkė. Mes laiku nuvarėm į ligoninę, sakė būtume vėliau atvarę, nežinia kaip viskas būtų baigęsi.
Valgom ir kniaukiam
Kaip tu? Nėra dar požymių gimdymo artėjančio?
Letere parašė:
pirmadieni griztu i stacionara, paklausiu tiesiai sviesiai kas yra cia sukama. as atejau i santarus su siuntimu gimdyti del savo skausmu nes iki siol as eiti normal…
va,taip man jie ten kakleli pamatavo.Penktadieni 0.9cm. isgasdino,kad neisnesuosiu, verkiau visa diena,o pirmad kaklelis jau buvo su kt.gyd. 3.8!Konvejeris
VANILIUKE parašė:
Prisistatatomgimem
vakar 18.57 3110g.53cm
mergyte Kornelija ;))
sveikinu 🌻🌻🌻🌻🌻
Yvette parašė:
Komedijos! O koks to tikslas??? 😂😂😂
Įtariu toks , kad nuo kompanijų gaminančių aparatus matavimui, adatėles, juosteles ir insuliną - gauną piniginius atsidėkojimus. Seniai žinoma tiesa- ne kartą dar pastebėsite, kad nuo kokios nors ligos galima buvo pasiųlyti pigesnius vaistus , bet pasiūlo brangesnius. O jei jie to nepadarys- tą mielai už juos padarys vaistininkė- jie taip pat visada pasiūlys brangesnius. Aš tą esu pastebėjusi.
NikoletaMarkusAdomėlis parašė:
Įtariu toks , kad nuo kompanijų gaminančių aparatus matavimui, adatėles, juosteles ir insuliną - gauną piniginius atsidėkojimus. Seniai žinoma tiesa- ne kartą dar p…
uf uf ramiau as pati esu vaistininke
mums nuo insulinu ir juosteliu jokio biznio visiskai nera
ir pati asmeniskai as esu uz originalius vaistus kurie taip yra su brangesne priemoka bet kitokiu pati niekada negerciau... jeigu jau prie rimtu ligu. bet zinoma visokiu vaistininku yra kaip ir gydytoju bet susitarimai eina tarp gydytoju ir farmacijos kompaniju... mes tik pardavejai realiai.... kuriems suristos rankos dabar jau net pasiulyt tai kuom mes patys tikim nebegalim per visokius Verygas...
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai