Jolanta_ort parašė:
Aš per pilnatį miegu gerai kas antrą naktį. Vieną prasivartau, tada kitą jau pavargus būnu ir gerai miegu. Ir taip visą savaitę![]()
😂🙈
Jolanta_ort parašė:
Aš per pilnatį miegu gerai kas antrą naktį. Vieną prasivartau, tada kitą jau pavargus būnu ir gerai miegu. Ir taip visą savaitę![]()
😂🙈
Joll parašė:
Turiu klausima tom, kurios del visa ko i ligonine vesis buteliuka/ciulptuka: i ka jus pakuojat siuos daiktus isdezinfekave? Jei siandien isdezinfekuociau ir supakuo…
As nusipirkau spec. idekla ciulptukui
pvz:
darirdar.lt/babyono-dezute-ciulptukams-quot-drambliukas-quot-1-vnt
Joll parašė:
Turiu klausima tom, kurios del visa ko i ligonine vesis buteliuka/ciulptuka: i ka jus pakuojat siuos daiktus isdezinfekave? Jei siandien isdezinfekuociau ir supakuo…
Jei prireiks, tai manau, kad geriausias variantas dezinfekuoti vietoje. Paprašysite seselės karšto vandens, jei nebus palatoje arba vyras atveš. Ne akmens amžius, kad nebūtų karšto vandens
džiaugsmiukas parašė:
juokiuosi balsutikriausiai ir maniškis nelabai suprastų kodėl kambarys dvokia
aš kai ant spuogo arbatmedžio užsitepu visada klausia - kokiu čia mazutu smirda…
As neapdoroju, tiesiog supjaustau ir pastatau ant spinteles prie lovos
Lengviau kvepuojasi... bet del kvapo, tai jo... visas miegamasis "prakvimpa"
ačiū die, kad vyras supratingas, sveikata svarbiau už kvapą jam
Laba,
TOMS KURIOMS BU PLANINIS CP, klausimas - kokias sauskelnes ar vien iklotus dedates? pamenu, kad palutes davė, kad matytų kiek valosi, ar jau pamiršau ir visgi riekejo kelių sauskelnių? nes šiaip jeigu gerai išvalo tai mažai ir kraujuoji, pamenu su always naktiniais iklotais kuo puikiausiai uztekdavo
tai va kaip pasiruosete? nes as tu sauskelniu nepirkau...
Bambyziukas parašė:
As nusipirkau spec. idekla ciulptukuipvz:
darirdar.lt/babyono-dezute-ciulptukams-quot-drambliukas-quot-1-vnt
Net nezinojau, kad ir tokiu daiktu buna
laimav parašė:
Jei prireiks, tai manau, kad geriausias variantas dezinfekuoti vietoje. Paprašysite seselės karšto vandens, jei nebus palatoje arba vyras atveš. Ne akmens amžius, k…
Gal ir tiesa sakot, kartais per daug norisi but viskam pasiruosus
tada elementarus dalykai pasidaro sudetingais
origami parašė:
Laba,
TOMS KURIOMS BU PLANINIS CP, klausimas - kokias sauskelnes ar vien iklotus dedates…
Aš visko po biški susidejau.
Sauskelniu, ilgu paketu, dieniniu iklotu dvieju rušiu. Bus matyt pagal situacija ko prireiks.
Lanna parašė:
Sveikos mano mielos manytes, pagaliau galiu papasakoti savo istorija. Lygiai pries savaite turejau saremius kurie truko 12 Val. Pamaniau kad tai tik paruosemieji...…
Sveikinimai jums ir visoms jau pabyrėjusiosm mamytėms! Aš vis susigraudinu iš gerumo paskaičiusi, kad jau vis daugiau sūpuojančių savo mažylius!
Sveikatos!
Joll parašė:
Kas yra del visa ko dėl čiulptukų?
Nesu prieš visai, bet kaip supratau iš mokymų visų, ko kaip ir be dviejų savaičių vis viena duoti negalima, kad išmoktų žysti be problemų.
Dėl kokių priežasčių iškart duodama, nes tikrai mačius kaip iš ligoninės jau su soskėm
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai