Jolanta_ort parašė:
Aš pirmadienį klausiau gydytojos, ar per didelis aktyvumas negerai ir ar vertėtų sunerimti, tai sakė tikrai Ok. Juda reiškia gerai jaučiasi ir patogiai įsitaisęs.…
man atsake ta pati! tikrai nereiktu nerimaut,o tik dziaugtis!
Jolanta_ort parašė:
Aš pirmadienį klausiau gydytojos, ar per didelis aktyvumas negerai ir ar vertėtų sunerimti, tai sakė tikrai Ok. Juda reiškia gerai jaučiasi ir patogiai įsitaisęs.…
man atsake ta pati! tikrai nereiktu nerimaut,o tik dziaugtis!
Adoraa parašė:
matau,kad abi svajojam apie ta patikokios paprastos tos musu svajones...atrodo tiek nedaug iki pilnos laimes!sviesus dzinsiukai,conversiukai ir kozyte/ar trumpa…
Nedaug jau laukti liko ir visa tai issipildys
džiaugsmiukas parašė:
suintrigavot mane, pasimatavau savo arbūzą ir aš100 cm
o svorio tai nemažai priaugau, jau beveik 14kg. Svorio tikslas būtų tilpti į 20kg, o dar geriau į 18kg…
As svorio priaugau panasiai irgi.. laukiu, kada vel galesiu normaliai sportuoti
Ir grizti i formas
O as labiausiai noriu nusipirkti grazius apatinius, nes dabar tokie bobutiski pas mane ☺️ ir dabar pirkti nenoriu neriniuotu, nes galvoju nu paskui bus smagiau tiesiog☺️
Klausimelis: kaip reikia guldyti naujagimi? Pas mane buvo atejusi taip vadinama sveikatos vizitore, paklause sio klausimo ir as atsakiau, kad viena miegeli ant vieno sono, kita- ant kito. Tai sake, kad ne, reikia guldyti ant nugaros. Mano pirmagime labai atpylinedavo, tai baisu buvo, kad uzspringti gali. Guldydavom ant sonu, tai ir galvyte nenusispaude, nei del atpylinejimu taip baisu buvo. Pasidalinkite patirtimi ☺️
Jolanta_ort parašė:
Čia žinokit įvairiai būna, gydytoja vis tiek mato ir žino daugiau apie kiekvienos nėštumą. Pasikeitę vaiko judesiai gali būti ir nelabai gerai, vaikas informuoja apie deguonies trūkumą, taip pat ir apie vandenų. Tai geriau teirautis prižiūrinčio gydytojo.
akari parašė:
O as labiausiai noriu nusipirkti grazius apatinius, nes dabar tokie bobutiski pas mane ☺️ ir dabar pirkti nenoriu neriniuotu, nes galvoju nu paskui bus smagiau ties…
Guldziau ant nugaros, tik galvyte pasukdavau tai i viena, tai i kita puse
akari parašė:
O as labiausiai noriu nusipirkti grazius apatinius, nes dabar tokie bobutiski pas mane ☺️ ir dabar pirkti nenoriu neriniuotu, nes galvoju nu paskui bus smagiau ties…
Ant nugaros rekomenduoja guldyti dėl SKMS. Ant šono guldyti negerai, nes gali apsiversti ant pilvo, o tai sukelia didesnę tikimybę. Sūnų taip pat guldydavau ant šono, kad neapsiverstų ant pilvo dėdavau nėštukės pagalvę arba suvyniotą pledą. Nors yra mamų, kurios leidžia miegoti ant pilvo.
JurateH parašė:
Turiu klausimėlį ką tiksliai dėjotė į mažylio krepšelį į gimdyklą? Vienur rašo siaustinukąvir smėlinuką ir megztinį, kitur šliaužtinuką ir siaustinuką... pasimečia…
Bodziuka trumpom rankovem, sliauztinuka su pirstinytem, kepuryte, vilnones kojinytes ir du pampiai
liepa1 parašė:
Bet juk paracetamolį rekomenduoja nėštumo metu ir nuo galvos skausmo?Man sakė,kad nedidelėm dozėm,bet galima gerti jei labai skauda,tai viso neštumo metu esu 2 tabl…
Per parą 4 tabletes
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai