Gabijaaaa parašė:
Tai gal jokiu blogybiu nestume neizvelge 😄 pas mane pvz nustate gestacini ir vaiko svoris mazokas. Manau del to nenori leisti pernesioti labai.
Tada viskas aišku, pas mus viskas, atrodo, gerai, tai turbūt ir leido dar panešioti
Gabijaaaa parašė:
Tai gal jokiu blogybiu nestume neizvelge 😄 pas mane pvz nustate gestacini ir vaiko svoris mazokas. Manau del to nenori leisti pernesioti labai.
Tada viskas aišku, pas mus viskas, atrodo, gerai, tai turbūt ir leido dar panešioti
lami1 parašė:
Mano terminas buvo vakar ir dabar vizitas 06.30. Kol kas jokių požymių.. Vis tik norėtųsi, kad viskas vyktų greičiau. Neramu darosi..![]()
O kodėl neramu?
Man kažkaip visai viskas ramu, tik jau pačiai sunku, nes dubens srity sąnarius skaudena, sunkoka vaikščioti, o apie namų ruošos darbus, tai išvis tyliu 🙈 tai labai laukiu to lengvo kūno
gaila, kad tik pamiegoti į priekį neina
neringaa parašė:
O kodėl neramu?![]()
Man kažkaip visai viskas ramu, tik jau pačiai sunku, nes dubens srity sąnarius ska…
Pirmas nėštumas, tai tiesiog dėl to tik ir neramu, nes su savo aktyvumu maniau, kad tikrai gimdysiu iki termino
Dar ir šiandien su vyru buvom pasivaikščiot, tai rezultate 13k žingsnių
Na, bet kaip sakoma, kiekvienam savas laikas, tai mes gal ir liepos sulauksim
ruta85 parašė:
Na ka mergaites 4.30 nubėgo vandenys,esu gimdykloj 3cm atsidare...karsta bile kaip
Sekmes jums gimdyme💐
Jovitaaaaa parašė:
Mamytės, ar jau susidūrėte su mažylių viduriukų užkietėjimu ? Po kelių dienų nesituštinimo, koks mažylių kakis ? Mes vakar po kelių dienų pasituštinom labai skystai…
Jei pati maitinat, tai mažylis gali iki 10 dienų nesituštinti ir tai nprmalu. Kakis leliukų visada būna skystokas, jei užkietėtų, tai būtų "dešrytės" ar kaip triušio spiros. Nesijaudinkit, viskas normalu. Mano būna ir keturias dienas nesituština, o vidurinioji dukra ir po 7 dienas nesituštindavo.
justelaite parašė:
Jo, naktį ir aš taip miegu, tik dar ta krutine tokia šviežia, sunkiau istraukia tokioj pozoj. Bet va šiąnakt ir taio nelabai padėjo, vis neramus, vis budinejosi, ta…
Jetau kokia jus kantri, saunuole, as pvz su pirmagime negalėjau ilgiau negu 20-30 min kad kalbėtų ant papo, visada istraukdavau kai uzmigdavo,bet ismatinau iki 1,5 metu.. Gerai kad dabar maniskis papo nepripazista🙂
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai