rudaplaukė987 parašė:
Patepliojimas vienos pusės intensyvus maudimas
Ačiū
rudaplaukė987 parašė:
Patepliojimas vienos pusės intensyvus maudimas
Ačiū
Sveikos, jungiames atsargiai ir tyliai ir mes i birželinukus, šiandien ryte testukas parodė dvi labai ryškias juosteles, mm turėjo būti 9dieną
numatoma data birzelio 21
jauciuosi nekaip ;/ maudzia pilvo apacia karts nuo karto, ir atrodo kad galeciau miegoti iki nezinia kiek , na ir zinoma krutine atrodo tarsi tiksinti bomba ;o pas ginekologe tik lapkričio 4d. nes sake nera tikslo anksciau ateiti ;)
Sunny27 parašė:
Prieš kelias dienas lankiausi Kauno kalniečių poliklinikoj turėjau siuntimą dėl skydliaukės ir vidaus organų echo. (Jeigu kažkurią domins galėsiu pasakyt gyd pavard…
Omg 🤦 tokių gydytojų būna? Pipec...
Įdomu, kaip Aukse šiandien...
NeringaKa parašė:
Sveikos, jungiames atsargiai ir tyliai ir mes i birželinukus, šiandien ryte testukas parodė dvi labai ryškias juosteles, mm turėjo būti 9dienąnumatoma data birz…
Man tik šiandien testinė ryškesnė už kontrolinę, mm turėjo būti 6 d. Pas gydytoją aš irgi lapkričio pradžioj eisiu.
coliukiaa parašė:
Aš siandien buvau pas daktare dėl skausmu dideliu, nėštumas gimdoje, bet paguldė į ligonine su gresianciu🙁dėl skausmu
Ojej😔 o kur jums skauda?
coliukiaa parašė:
Aš siandien buvau pas daktare dėl skausmu dideliu, nėštumas gimdoje, bet paguldė į ligonine su gresianciu🙁dėl skausmu
gal galite apibudinti tiksliai kuria vieta skauda? ar kiausides ar papilve kaip pries mm? nes as jau irgi pradejau nerimauti ;/
coliukiaa parašė:
Oj laikykitės, linkiu daug ilsėtis ir bus gerai 😊
Forget-Me-Not parašė:
Man tik šiandien testinė ryškesnė už kontrolinę, mm turėjo būti 6 d. Pas gydytoją aš irgi lapkričio pradžioj eisiu.
kaip jauciates ?
Ausra95 parašė:
Ojej😔 o kur jums skauda?
Naktį skaudėjo dešinį šoną aš galvojau kad kiausidej nėštumas, maudžia kaip per mmm
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai