juratinka1 parašė:
O kodėl ten pas ji siunčia?
Sake, kad issamiau leliu apziuretu, sirdute ir kitus organus.
juratinka1 parašė:
O kodėl ten pas ji siunčia?
Sake, kad issamiau leliu apziuretu, sirdute ir kitus organus.
Saulute@ parašė:
Merginos toks klausimas. Uzsirasiau pas seimos gydytoja konsultacijai tai pries ateinant sesute paskyre pasidaryti sirdies kardiograma. Klausimas ar mums galima,nep…
Tikrai nepakenks ;)
Saulute@ parašė:
Merginos toks klausimas. Uzsirasiau pas seimos gydytoja konsultacijai tai pries ateinant sesute paskyre pasidaryti sirdies kardiograma. Klausimas ar mums galima,nep…
Tikrai nepakenks, pirmojo nestumo metu del kylancio kraujo spaudimo man dare ir kardiograma, ir sirdies echoskopija
D.J. parašė:
Tikrai nepakenks, pirmojo nestumo metu del kylancio kraujo spaudimo man dare ir kardiograma, ir sirdies echoskopija![]()
kaipjums su šiuo nėštumu spaudimas? ar padidėjęs?
empressa parašė:
Ar merginos, besilaukiancios pirmojo vaikelio, planuojate lankyti zindymo kursus?🌸
Su pirmu ejau, manau reikia,tik nepamirskit teorija ir praktika du skirtingi dalykai
Siaip galit istot i FB grupe apie zindyma, ten daug info ir apoe problemas ir kokius kursus pasirinkti
Mig.. parašė:
O ką ten lankyti. Aš su pirmu vaikeliu nuėjau į porą nėščiųjų kursų. Kaip stumti, kvėpuoti. O kokio ten mokslo maitinime reikia 🤦♀️
Mokslo gal ir nereikia,bet ne visoms ima ir pasiseka
paskui buna,kad nemaitina,nes neeme krutines ar nebuvo pieno 🤷♀️
Murmara parašė:
Avent kursai apie zindyma labai idomus, veda Natalija, man patiko.
Natalija nera sertifikuota zindymo konsultante. Matyt mokymu pabaigoje gavote soske ir buteliuka🤣
dijaviko parašė:
Mes irgi turim emaljunga, didelis lopsys, klasikine vaziuokle, kaip su tanku vaziuoji visais misko takeliais🙂
Emmaljunga tikras tankas ,vaziuoja visur, didelias,erdvus,turim irgi nuo pirmo,bet man jis taip nepatinka🙈 tik sulauzyt niekaip nesigauna,negi su antru irgi reiks ji naudot🙊😂
Evlnj parašė:
Rugseji?![]()
Taip 😊
Mitel parašė:
Ir nekliudydavo priekiniai ratai sulankstyt vezima? Gal cia tik mutsy evo beda 🤔😃
Ne, nepamenu, kad butu kliude🤷♀️ Ir siaip labai lengvai nusiimdavo tie ratukai, jei reikedavo dar kompaktiskiau sutalpinti vezima. O Evo nebandziau, gal ten tikrai siek tiek kitaip.
agnedani parašė:
Taip 😊
O iš pradžių galvojote kad bus spalį ar kaip?
waily parašė:
Su pirmu ejau, manau reikia,tik nepamirskit teorija ir praktika du skirtingi dalykai![]()
Va Emmaljunga aš ir sulaužyt norėčiau, bet jis nemirtingas
atlaikė jau tris vaikus ir dar vieną atlaikys, o greičiausiai ir daugiau
visos giminės vežimas
spinsa parašė:
kaipjums su šiuo nėštumu spaudimas? ar padidėjęs?
Kol kas laikosi apie 130 virsutinis, su pirmu vaiku buvo preeklampsija, labai viliuosi sisyk nekils spaudimas. Taciau su siu nestumu rado gliukoze padidejusia, tai diagnoze jau irasyta gestacinio diabeto, gal ir gerai, vistik gal bus didesne prieziura
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai