Agnė M.A. parašė:
Buvau prieš porą dienų sakė bent jau kolkas vyriškų organų nesimatobet dar kaip ir neaišku visko dar gali but
nors norėčiau mergytės 😍
![]()
Norėjau ir aš,buvau echo 20 dieną,100proc nedavė, bet turėsiu berniuką atrodo
Agnė M.A. parašė:
Buvau prieš porą dienų sakė bent jau kolkas vyriškų organų nesimatobet dar kaip ir neaišku visko dar gali but
nors norėčiau mergytės 😍
![]()
Norėjau ir aš,buvau echo 20 dieną,100proc nedavė, bet turėsiu berniuką atrodo
Gintare12 parašė:
Norėjau ir aš,buvau echo 20 dieną,100proc nedavė, bet turėsiu berniuką atrodo![]()
Jei jau mato vyriska daikciuka, tai jis niekur neisnyksta didejant savaitems, turiu patirti 😂
Kanele parašė:
Mes vis dar kreipiames "jis" nors per antra scana pasake, kad turbut bus mergyteman dar nepraeina nuojauta kad tikrai berniukas bus. Pamenu paauglystej su adata …
Tuos burtus znau, kam buriau, visom pasitvirtino, man antra rode mergyte, kas bus nznau, jei jau mergaite, tada burtai simtaprocentiniai
agnedani parašė:
Sveikos, šnd buvau pas ginekologė ir pasakė kad turėsim mergyte!!! 😊😊😍 O gimdymas bus Rugsėjo 11 diena 😍😊 Tokia faina šnd diena 😊
Rugseji?
Sveikos būsimos mamytes, noreciau paklausti Jusu nuomones kaip jus dyratumete. Snd pradejo pakraujuoti mano nuomone gan nemazai, iskart apsilankiau pas gine privaciai, bet nepatekau pas sv o kita, nes jos vakare nebebv jau, paziurejo vaikuti viskas jam gerai sirdute plaka, juda ir jauciu judesiukus. Tj man ta gine pasake kad galiu vaziuoti i ligonines priimamaji gali ten paguldyti ir siuntima israse jei tjp sugalvociau, bet geriau rekomendavo pasilikti namie ir guleti lovos rezimu, ka Jus rinktumetes ligonine ar namus?
Melyna123 parašė:
Jei jau mato vyriska daikciuka, tai jis niekur neisnyksta didejant savaitems, turiu patirti 😂
🙈🙈🥰
gyte91 parašė:
Sveikos būsimos mamytes, noreciau paklausti Jusu nuomones kaip jus dyratumete. Snd pradejo pakraujuoti mano nuomone gan nemazai, iskart apsilankiau pas gine privaci…
Ligoninę, nes ne duok Die kas nutiktų namie būnant, paskui save kaltintumėt, kad nenuvažiavot į ligoninę.
gyte91 parašė:
Sveikos būsimos mamytes, noreciau paklausti Jusu nuomones kaip jus dyratumete. Snd pradejo pakraujuoti mano nuomone gan nemazai, iskart apsilankiau pas gine privaci…
Tik i ligonine. Ten priuziures ir tinkamai Jumis pasirupins.Sekmes
Kanele parašė:
Mes vis dar kreipiames "jis" nors per antra scana pasake, kad turbut bus mergyteman dar nepraeina nuojauta kad tikrai berniukas bus. Pamenu paauglystej su adata …
Man taip su pirmu vaiku buvo .Aš labai norėjau berniuko . Ekoskopas pasakė nu nesimato, kad berniukas .gal mergaitė . Nu sakau ok. Bet 7men ekoskopas pasakė, kad užaugo pimpukas🤣👍pasiteisino mano nuojauta tada .gal pasiteisins ir šį kartą 😀
gyte91 parašė:
Ligoninę .pastatys lašinę. O taip sunku tuos 2 ir daugiau litro išgerti .O čia iškarto pagerėja akyse. Nesmagu, bet reikia. Sėkmės jums .
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai