juratinka1 parašė:
Bet kai kerpa ir siuva net nejauti, jau būni atkentejus visus skausmus 😁😂🙉
Nu nesutikciau. Dauguma sako, jog kaip tik siuvimas buvo skausmingesnis uz pati gimdyma
juratinka1 parašė:
Bet kai kerpa ir siuva net nejauti, jau būni atkentejus visus skausmus 😁😂🙉
Nu nesutikciau. Dauguma sako, jog kaip tik siuvimas buvo skausmingesnis uz pati gimdyma
Absoliučiai nieko nejaučiau, kai prakirpo ir kai siuvo. Ir greitai užgijo, beveik nieko nesijautė. Tik pagimdžius jau buvau pasiruošus eiti prie vaiko, bet buvau para nevalgius ir tempė pakilo, tai prieš tai liepė sulasinti lašelinę. O siaip tai galėjau nuo gimdymo stalo atsistot ir eiti
dėl to gimdymo neatsimenu kaip labai baisaus, na aišku tik yra reikalų su sąrėmiais
saundstorm5 parašė:
O man atvirkščiai, aš net nesupratau kas vyksta, kažką ten akušerė ilindus veikė, sakau ką dabar man darote, sako siuvu 🙉🙉😂 tai kai pasakė tada pajutau ta tokį siūlų traukima, bet siaip visiškai nieko, nei kai kirpo nejutau.. Gal čia man tik taip.. Man nejo niekaip pagimdyti, netilpo vaikas, tai sesele net užgulė ant pilvo, kad vaikas neuzdustu, nu žodžiu baisu prisiminti, tikiuosi dabar bus lengviau 🙊☺️
saundstorm5 parašė:
Jei nespėja suveikti purškalas, pirmą durį galima ir skausmingai pajausti , bet reikia rėkti , kad skauda ir tegu papurškia dar . Nes jautri vieta. Bet gimdymą palyginčiau su kaulų sulaužymu, o siuvimas, tai tik bandymas.
saundstorm5 parašė:
Mane prakirpo ir siuvo tai nei to nei ano nejauciau. Tai gal priklauso nuo slausmo toleravimo🤷♀️ as net nepahauuciau,kad kirpo, o kai passke,kad reiks siut,bet nesupratau kam🤷♀️ uztat gimdymas buvo ziauriai sunkys,gal todel🤷♀️
Mig.. parašė:
Jo ,blin . Kaip dabar atsimenu , kirpimo nejutau labai smarkiai , tik tokį plūstelėjimą, atlaisvėjimą. Bet kaip siuvo . Aš jai sakiau greičiau , ten niekas nematys …
As visai nesupratau, nepajutau kad mane kirpo, tik paskui ziuriu kad siuna gydytojas😀 bet graziai uzsiuvo, sugyjo viskas. Tik kokia savaite ziauriai perkstejo, vaiksciojau issisketus😁 karsta buvo, kraujavo...
Daug kas sako kad antras gimdymas buna sklandesnis, greitesnis tikiuosi taip ir bus👍nors kai prasideda viskas tai apie nieka nebegalvoji, kazkaip viskas vienodom spalvom sviecia, galvoji tik kad greiciau pasibaigtu😀
Mig.. parašė:
Jo ,blin . Kaip dabar atsimenu , kirpimo nejutau labai smarkiai , tik tokį plūstelėjimą, atlaisvėjimą. Bet kaip siuvo . Aš jai sakiau greičiau , ten niekas nematys …
Gimdziau du kartus. Abu kirpo. Su antru ir plysau. Tai kai siuvo ir kirpo pirmą kartą viską jaučiau,per gyva mėsa. O va antrą kartą mazylyje nei kai kirpo nei kaip siuvo nejaučiau. Iškart epidura dar pagimdžius suleido. Tai antras man gimdymas lengviau ir sklandžiau praėjo. O dabar dar stengiuosi negalvoti ir tikiuosi kad ši kart labai greit ir laimingai praeis
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai