Begemotike parašė:
Kiek kartu nakti einat I wc? As jau baigiu isprotet 5-7 kartai...
Vieną, apie 4-5 ryto. O būna naktų, kad išmiegu ir tik po žadintuvo lekiu 😁
Begemotike parašė:
Vieną, apie 4-5 ryto. O būna naktų, kad išmiegu ir tik po žadintuvo lekiu 😁
Cary parašė:
As su pirma mergina turejau Navington eco odos super vezimas. vaziuokle klasikine. ratai pripuciami. lopsys didelis. pasilikom ir antram vaikui kaip tik visa ziem…
O kaip lopšio dydis? Man atrodo žiemai mažokas... laukiuosi pirmagimio, tai neįsivaizuoju kokio reikia, bet žiūrinėju nuo 84cm ir didesnių...🤔
Begemotike parašė:
Nė karto
Sun. parašė:
Nė karto![]()
As irgi jau kuri laika ne karto neinu, bet atsikelus tai pirmas reisas buna😀
Begemotike parašė:
o vargeli, tai kada bemiegoti? vaje, aš labai kietai ir daug miegu, tai iki šiol užtenka vieno karto iki žadintuvo naktį nueiti- paryčiais tiksliau būtų
Gal prieš miegą labai duag prisigeriat ? Ar arbūzo privalgot ?
kaktuse90 parašė:
Magni pradėjau gert, susitikimą turėsiu po 2sav tik. Bet pastebiu kad kieteja dažniau ką darbe sunkiau dirban. Aš kineziterapeute, tai kartais tikrai reikia daugiau…
Man liepė gerti vandens nemažiau 2,5 litro per dieną. Kad gimda nekietėtų .
saule.gabija parašė:
Sveikos mamytės, o kaip jums su pilvelio augimu? Aš laukiu nesulaukiu kada jis issisaus nes dabar tai sustorejus tik atrodau😩nors vyras ramina, kad tikrai matyt jog…
saule.gabija parašė:
Sveikos mamytės, o kaip jums su pilvelio augimu? Aš laukiu nesulaukiu kada jis issisaus nes dabar tai sustorejus tik atrodau😩nors vyras ramina, kad tikrai matyt jog…
O ko jūs kremtatės. Su pirmu lelium, tik 5 mėn.galima buvo įtarti, kad laukiuosi. Na dabar tai aiškiai matosi . Baisu išsipusti. Jei raumenys stipresni ir vaisius labiau į nugaros pusę, tai ir pilvelis vėliau išlįs. O man jau sunku pasilenkti. O fizinis darbas . Ir ant grindų ir tupint. Va tas jau baisu darosi 😪😒nebepadirbsiu atsitupus 🤦♀️
dijaviko parašė:
Man sitie grazus vezimai, tiesa sakant net pirkciau toki jeigu netureciau emaljungo. Dideliais ratais su klasikine vaziuokle🙂
Man irgi jie tokie grazus! Gaila, kad dvynukams tokiu ner. 🤦🏼♀️
Begemotike parašė:
Bent du kartus
bet pas jus ohoho, gal prieš naktį daug skysčių vartojat? Aš stengiuos negert porą val iki miego..
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai