Youstea parašė:
Man bus 11+4 pagal viska, tai manau irgi Ok.
Sakyciau ant ribos, gali matuoti, o gali ir ne, nes turi atitikti kazkokius matmenis
esu as ejusi 11+3 tai negalejo dar ismatuoti, nes sako truksta :/
Youstea parašė:
Man bus 11+4 pagal viska, tai manau irgi Ok.
Sakyciau ant ribos, gali matuoti, o gali ir ne, nes turi atitikti kazkokius matmenis
esu as ejusi 11+3 tai negalejo dar ismatuoti, nes sako truksta :/
Diorel parašė:
Sakyciau ant ribos, gali matuoti, o gali ir ne, nes turi atitikti kazkokius matmenisesu as ejusi 11+3 tai negalejo dar ismatuoti, nes sako truksta :/
Man irgi sake ankstoka, bet tada paklause ugio ir svorio, sake vistiek ateist. Tai laukiu penktadienio
Youstea parašė:
Man irgi sake ankstoka, bet tada paklause ugio ir svorio, sake vistiek ateist. Tai laukiu penktadienio![]()
As ryt einu, tai labai pergyvenu, o kita savaite kaklelio apsiuvimas laukia 🙈 gal kas dar laukia apsiuvimo?
Diorel parašė:
As ryt einu, tai labai pergyvenu, o kita savaite kaklelio apsiuvimas laukia 🙈 gal kas dar laukia apsiuvimo?
Kas cia per procedura?
MorningStar parašė:
Kas cia per procedura?
Cia del kaklelio nepakankamumo, apsiuna kakleli, nes savo berniuka praradau 21 savaite
Diorel parašė:
O kodėl jums taip yra? Konizacija kaklelio daryta, ar trumpas tiesiog buvo iš prigimties?
Pavalgiau tik pusryčius kokia 9h. Nuo tos valandos iki 18.30h neturėjau galimybės užkąsti. Aišku silpna labai pasidarė ir pradėjo skaudėti papilvę. Gryžus namo, iškart puoliau valgyti ir žiūriu, kad pagerėjo. Klausimas ar tiek valandų nevalgius galėjau pakenkti mažiukui? Esmė tame, kad čia vienetinis atvejis buvo šiandien.
Čikita22 parašė:
Pavalgiau tik pusryčius kokia 9h. Nuo tos valandos iki 18.30h neturėjau galimybės užkąsti. Aišku silpna labai pasidarė ir pradėjo skaudėti papilvę. Gryžus namo, išk…
Pakenkt negalejot tikrai. Jeigu tai butu kasdien ir per visa nestuma, tada tikrai pakenktumet.
Zhiuli parašė:
O kodėl jums taip yra? Konizacija kaklelio daryta, ar trumpas tiesiog buvo iš prigimties?
Nedaryta niekas, bet gydytojas sprendzia, kad jis neatlaiko leliuko, todel antrame trimestre pradeda greitai trumpeti
labai pergyvenu isties del opercijos, nes as paniskai bijau narkozes
Diorel parašė:
Nedaryta niekas, bet gydytojas sprendzia, kad jis neatlaiko leliuko, todel antrame trimestre pradeda greitai trumpetilabai pergyvenu isties del opercijos, nes a…
Va ko mažiausiai reikia bijoti, tai narkozės. Daug jų turėjau, tai net faina. Kaip tik žadėjau klausti, kaip ten nuskausmins, nes aš au vietine bijočiau, eina sau.
O tao po to kaži bus gulimas režimas, ar jau lakstyt laukais bus galima?
Mano tai operuotas kaklelis, tai su antru irgi sakė, gali tekti siūti, vet pasirodo, kad mano jis labai ilgas buvo, kai nupjovė, paliko kaip visų, o dar tiek surandėjo, kad kai gimdyti reikėjo, niekaip neatsidarinėjo, iki 6 cm tik datraukė, bet paskui cp man padarė dėl vaiko
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai