Varona Ivanovna parašė:
Mam gydytoja sakė jokių gazuotų, labai rūgština organizmą ir kenkia, retkarčiais, bet ir tai geriau atsisakyti. Bet ir aš juo vaduojuos, nes ištisai sustojęs skrand…
Mano taip pat viduriai kietėjaa.. 😞
Varona Ivanovna parašė:
Mam gydytoja sakė jokių gazuotų, labai rūgština organizmą ir kenkia, retkarčiais, bet ir tai geriau atsisakyti. Bet ir aš juo vaduojuos, nes ištisai sustojęs skrand…
Sangaa parašė:
Ką valgai, kad atkimšti?
mam nei slyvos neįkabina, niekas 😕
Varona Ivanovna parašė:
Ką valgai, kad atkimšti?mam nei slyvos neįkabina, niekas 😕
Žinokit ko tik nebandžiau, bet realiai niekas nepadeda, jei kažka ne to suvalgau, tai viskas atsiliepia skrandžiui, tai valgau ka galiu, nes dabar esu labai išranki, tiksliau mažylis gal išrankus, tai būna viena diena neišeini į wc kita diena kai prispiria tai prispiria, Tai taip ir žaidžiu 😅
Sangaa parašė:
Žinokit ko tik nebandžiau, bet realiai niekas nepadeda, jei kažka ne to suvalgau, tai viskas atsiliepia skrandžiui, tai valgau ka galiu, nes dabar esu labai išranki…
Man tas pats, atrodo viena diena norint niekas nesigauna, kita diena viduriuoju 😁🤦♀️🤦♀️ Ir viduri einant kazkur uzsinori🤦♀️🤦♀️
Sangaa parašė:
Žinokit ko tik nebandžiau, bet realiai niekas nepadeda, jei kažka ne to suvalgau, tai viskas atsiliepia skrandžiui, tai valgau ka galiu, nes dabar esu labai išranki…
Kol stipriai pykino, galėjau valgyt tik bulves, matyt jų buvo gerooookai per daug
tai irgi maistas šiuo metu ne visas tinka, sriubas gal labiau valgau paskutines dienas, bet ir po jų skauda skrandį
Doma parašė:
Yra 🙋♀️
Malonu 🙂 Laukiates jau?
Singga parašė:
Vienintelis dalykas kuris padėjo neštumo metu nuo viduriu kietėjimo tai ryte nieko nevalgius dar suvalgyti kivi (vieną arba du) ir suvalgius užgerti drugno vandens …
Man kava veikdavo kaip laisvinamieji, nu dabar niekas nepadeda 😁
Varona Ivanovna parašė:
Negalima ir gazuoto mineralinio?... 🤔 Rimtai?
Mane kai rytais dar šiek tiek pykina, aš nuolat Vytautą geriu.. 😕
Beje, su virškinimui problemų neturiu, pas mane ir šiaip labai greita medžiagų apykaita..
-Ruth- parašė:
Negalima ir gazuoto mineralinio?... 🤔 Rimtai?
Mane kai rytais dar šiek tiek pykina, aš nuolat Vytautą geriu.. 😕
As nescia 7savaite, bet geriu ivairius gazuotus gerimus 🙈 Neatsisakiau jokio maisto, nei fast food'o nei astraus
Ar labai cia blogai?
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai