Greta_Mali parašė:
kaip jums nestumo laikotarpiu su oda? man labai sauseja veido oda ir dziusta burna, lupos:/ kaip jums?
Oda labiau linkus berti, o burna nuolat sausa, lupos suskeldejusios. Nors tikrai nemazai geriu skysciu
Greta_Mali parašė:
kaip jums nestumo laikotarpiu su oda? man labai sauseja veido oda ir dziusta burna, lupos:/ kaip jums?
Oda labiau linkus berti, o burna nuolat sausa, lupos suskeldejusios. Nors tikrai nemazai geriu skysciu
Sveikos 🙂 as Vakar grizau is liginines 😞 penktadieni pagulde,nesivystantis nestumas😞geriau tabletes kad issivalytu😞 skausmas buvo nezmoniskas,ir dabar skauda pilva Dar kiekviena diena. Po kiek laiko vel bus galima bandyt pastoti,nes vieni sako kad po 3 men,kiti kad po vieno menesiniu ciklo. Gal kuri buvo susidurusi su tuo ir zino🙂
Without parašė:
Merginos, kurioms pirmas nestumas, ar jau pas kuria nors matosi pilvelis? Gal kazkokie nauji pojuciai aplanko?
Sveika!
Man pirmas nėštumas pagal ekoskopa tai 8 sav. +3 d.
Krūtinė suminkštėjo taip pat, nebera tokia skausminga kokia buvo pastaruoju metu, bet speneliai jautrūs. Pamaudžia pilvuką, ypač staigiai atsistojus. Gydytoja sakė normalu. ☺️
Braske11 parašė:
Sveikos 🙂 as Vakar grizau is liginines 😞 penktadieni pagulde,nesivystantis nestumas😞geriau tabletes kad issivalytu😞 skausmas buvo nezmoniskas,ir dabar skauda pilva…
Užuojauta. Man sakė ginekologė po pirmo ciklo galima vėl bandyti
Braske11 parašė:
Sveikos 🙂 as Vakar grizau is liginines 😞 penktadieni pagulde,nesivystantis nestumas😞geriau tabletes kad issivalytu😞 skausmas buvo nezmoniskas,ir dabar skauda pilva…
O nuo kiek savaičių nustojo vystytis?
Ingridux parašė:
O nuo kiek savaičių nustojo vystytis?
Nuejau pas ginekologe Kai buvo 8 sav ir tada pasake kad nestumas nustojo vystytis😞 nestumas 8 sav atitiko 5 savaites su trupuciu
Sun. parašė:
Ši, su širdute ;)
Ačiū, prašysiu priimti į ją tada 🙂
Kadangi aš į savo poliklinika išvis negaliu prisiskambinti nei šeimos nei kitai gydytojai, dėl šventos ramybes nuėjau privačiai pas ginekologe. Ką tik grįžau, labai šiltai priėmė ir viską suziurejo. Man temperatūra vakarais laikosi apie 37,6 kas yra daug, sakė normalu iki 37,5 max, nes taip kūnas reaguoja. Bet man gali būti dėl visokiu lėtiniu ligų. Sakė NIPT geriausia daryti apie 11-12, Bet galima
Nuo 10 savaites.
Dėl pykinimo, tai mane pykina ir be galo silpna visa para, bet bangomis. Buna labai pykina, buna silpna ar sukasi galva. Buna naktį pribudus pykina, bet vemti dar nevemiau, nors su pirmu labai dažnai apsikabinusi klozetą būdavau 🙈😂
Proteja parašė:
Kadangi aš į savo poliklinika išvis negaliu prisiskambinti nei šeimos nei kitai gydytojai, dėl šventos ramybes nuėjau privačiai pas ginekologe. Ką tik grįžau, labai…
O kur buvot? pas ką ėjot? kas dar priima?
helmi parašė:
O kur buvot? pas ką ėjot? kas dar priima?![]()
Aš buvau Maxmedoje, Vilniuje. Esu ten buvusi ir anksciau, man patiko. Aš vakar paskambinau ir šiandien jau turejau vizitą.
105 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai