2020.02.03 21:27 (prieš 6 m.)
monkey parašė:
Kaip jums sekasi merginos kurios dar bando patekti su terminų į spalio mėnesį?
Aš šiandien grįžus iš darbo gadinau nt, spėju 7-8dpo turėtų būti, testas baltas :o…
Man sekasi neblogai... tiksliau liko 6dienos iki mm ateinanciu. Apetitas zveriskas. Viska norisi valgyti su grietine.. Po vakarienes dar dvi bandeles sukisau... nezinau kur telpa. Jauciu kad tad apetitas del mm ateinanciu... Net nezinau...
Bet jei gerai pamenu po ovuliacijos pas mane budavo labai mazai isskyru, realiai sausa visada. O db ner slapia, bet ant kelnaiciu nemazai randu. Bet pas mane tik ketvirtadieni 4savaites butu, JEI KAZKAS butu...
mamyte1987 parašė:
Mergaites jums bere veida?
Spuogai... sitie mano draugai pasidare po KT nutraukimo. Man vel smakre lyg viskas uzsikimse ir atrodo nori tas spuogas prasikalt ir jauciu kaip jis uztriges net..
Kazkas snekejo apie pilvuko putima, tas irgi buvo praita visa savaite.. ir iki dabar viduriai pakietejo ir siandien po piet pute vel pilva.. bet ne tiek kiek praita savaite.. Man retai kada pucia, del to biski keista buvo. Nes tik viena diena valgiau kopustu salotas, o visas 5-6dienas pute pilva 😂😂 vyrui sakiau niekada daugiau jokiu kopustu 😂😂😂