jolanciuxe parašė:
Deja, niekas nieko iki galo nepaaiskino. Issamiu tyrimu nedaro, nes per mazas nestumas. Kazkas buvo negerai, nors 11sav ir 3d dariaus echo - viskas tvarkoje. O po k…
Liūdna, bet gamta taip sutvėrė😞 sėkmės mums šį kartą😊
jolanciuxe parašė:
Deja, niekas nieko iki galo nepaaiskino. Issamiu tyrimu nedaro, nes per mazas nestumas. Kazkas buvo negerai, nors 11sav ir 3d dariaus echo - viskas tvarkoje. O po k…
Liūdna, bet gamta taip sutvėrė😞 sėkmės mums šį kartą😊
Murmiau parašė:
Pagal paskutines mm , 4sav6 dienos ,bet tik ką užvalgyk ar atsigerk ,jis taip išsipučia 😊
Geras, blemba pas mane kazkaip visai nera nieko, nors pas ginekologe net nebuvau, jus jau buvot?
asorti3 parašė:
Ipusejau 6 sav, nustojo skaudėt krutine.
Viskas gerai ar reiktu sunerimti? 🤔
Viskas normalu, vieni pozymiai dingsta kiti pasirodo. Si kart krutines neksauda, o pirma kartą atrode jog tempia kas zemyn, kai to jausmo neliko irgi buvau susimascius ar viskas gerai
gali ir vel atsirasti.
Pasidariau testą (tiksliau kelis) teigiamas 😻 paskutinės menesines gruodžio 19, pirmi nėštumo požymiai jautrios krūtys, padidėjas jautrumas kvapams iki šleikštulio, tamsiai rudos išskyros praėjusią savaitę buvo, bet antra diena jaučiu pilvo apačioje spazminius skausmus, nusislapinus vos vos rausvo kraujo zymes ar kam taip yra? Pas ginekologė tik vasario 17, neramu nes su pirmu nėštumų taip nebuvo
Evlnj parašė:
Geras, blemba pas mane kazkaip visai nera nieko, nors pas ginekologe net nebuvau, jus jau buvot?
Ne ,dar nebuvau , ir man vaiduokliauja testai ,normalių II neparodo net.
Murmiau parašė:
Nu man visi 3 gan ryskus, o kada pas gine?
Kaip krutine?
sAlwiiA parašė:
Pasidariau testą (tiksliau kelis) teigiamas 😻 paskutinės menesines gruodžio 19, pirmi nėštumo požymiai jautrios krūtys, padidėjas jautrumas kvapams iki šleikštulio,…
Eiciau pasitikrint, rusvai tepa dazniausiai nera blogai, bet rausvai neaisku. Jei dar spazmuoja. Aplamai,kai teplioja gine sake reikia tikrintis.
Evlnj parašė:
Nu man visi 3 gan ryskus, o kada pas gine?
Kaip krutine?
Krūtinė jau nebetokia jautri ,bet ir ne tokia kokia buvo.. O pas ginę nežinau kada vizitą gausiu ,nes ji pas mus tik pirmadieniais priima 🙈 Ir pirmiau reikia ,pas savo šeimos gydytoja ,kad jinai tokį kaip siuntimą parašytų ir tik tada priims gine..
Murmiau parašė:
O hcg ir prg darėt?
Žvorūna parašė:
O hcg ir prg darėt?
Ne.
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai