Violetuks parašė:
Nieko gero :/ is echo negalejo nieko pasakyti nes anksti ir nesimato, tai paeme kraujo. Db laukiam atsakymu, jei hcg krites nuo preito tai bus persileidimas, jei pa…
laikom kumscius
Violetuks parašė:
Nieko gero :/ is echo negalejo nieko pasakyti nes anksti ir nesimato, tai paeme kraujo. Db laukiam atsakymu, jei hcg krites nuo preito tai bus persileidimas, jei pa…
laikom kumscius
Merginos, pas ka ne pirmas nestumas, pas jus jau irgi pilvukas matosi? Skaiciau, kad jei ne pirmas, raumuo jau istampytas ir pilvas greiciau pasimato. Pas mane tai toks kaip nulipus nuo Kaledinio stalo.
As jau dzinsu nebegaliu detis, spaudzia visus sonus, as tai megeja dar tokiu siauru aptemptu ir aplamai esu dzinsu maniake, tai dabar reikes i sukneles lysti, nes nestulkiu dzindams per anksti dar hrrr
striksiuke parašė:
Merginos, pas ka ne pirmas nestumas, pas jus jau irgi pilvukas matosi? Skaiciau, kad jei ne pirmas, raumuo jau istampytas ir pilvas greiciau pasimato. Pas mane tai …
Gaila nežinau, nes pilvas didelis tai pasimato veliau, pavydu kai gali stebeti kaip auga pilvukas. Tiketina, kad gali po truputi matytis.
striksiuke parašė:
Merginos, pas ka ne pirmas nestumas, pas jus jau irgi pilvukas matosi? Skaiciau, kad jei ne pirmas, raumuo jau istampytas ir pilvas greiciau pasimato. Pas mane tai …
Neįsivaizduoju
gi žirniukas pipiro dydžio, iš kur ten gali pilvas matytis, o ir visa kita - nei vaisiaus vandenų, nei placentos dar nėra...čia gal jums tiesiog šiaip išpūstas pilvas kaip būna nėštumo pradžioje
Violetuks parašė:
Na va lauksiu persileidimo. Gydytojos klausiau kada vel galima bandyt daryti, tai sake sulaukti sekancios mm. Bet su vyru nusprendem, kad palauksim
Helena@ parašė:
Neįsivaizduojugi žirniukas pipiro dydžio, iš kur ten gali pilvas matytis, o ir visa kita - nei vaisiaus vandenų, nei placentos dar nėra...čia gal jums tiesiog š…
Gal :)) bt faktas kad dzinsu jau nesiot negaliu
virginijaT parašė:
Pas mane irgi taip atrodo ką gerai pavalgius būčiau,džinsai irgi veržia per juosmenį ,net keista nes su pirmu nėštumų tik 4men pasimate
va va, taip pat tik 4 menesi islindo pilvas..vaikstau kaip baliona prarijus :))))
Violetuks parašė:
Na va lauksiu persileidimo. Gydytojos klausiau kada vel galima bandyt daryti, tai sake sulaukti sekancios mm. Bet su vyru nusprendem, kad palauksim
Palaikau jus 😘 Man analogiska situacija snd... Kelias dienas tepliojau, o siandien pratrukau su normaliom mm ir skausmais... Hcg krito taip pat... Tik as ne ligoninei, o situacija sekama nuo praeitos sav... Nes nestumo taip ir nepamate
bet dar ne viskas, reiks vel sekti, kad nebutu negimdinio man...
Helena@ parašė:
Neįsivaizduojugi žirniukas pipiro dydžio, iš kur ten gali pilvas matytis, o ir visa kita - nei vaisiaus vandenų, nei placentos dar nėra...čia gal jums tiesiog š…
Tas ir yra keisčiausia kad net nepasidarius testo aš jau numaniau kad laukiuos palei pilvą o kai da priaugau svorio viskas jau buvo aišku😁
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai