Evaa1 parašė:
Ar kuriu vaikuciai vis dar rieciasi, ta prasme galva riecia atgal? Mano mazyliui 3 menesiai pirmadieni buvo ir jis vis dar rieciasi.. Girdejau, kad iki 3 menesiu tu…
Maniškė ir riečiasi, bet negalvojau kad čia kas blogai
Evaa1 parašė:
Ar kuriu vaikuciai vis dar rieciasi, ta prasme galva riecia atgal? Mano mazyliui 3 menesiai pirmadieni buvo ir jis vis dar rieciasi.. Girdejau, kad iki 3 menesiu tu…
Maniškė ir riečiasi, bet negalvojau kad čia kas blogai
Eglyte parašė:
Hmmm, maniškei poryt 3 mėn., bet tik neseniai pradėjo riestis, aš kažkaip net neabejojau, kad riečiasi, nes nori ant pilvuko verstis, ar čia kažkas negerai...? 🤔…
Na mano mazius nuo pat gimimo rieciasi del padidejusiu tonusu 🤔 vieni sako iki 3 menesiu turi nebesiriesti, kiti sako kad iki 6men normalu 🤔
Evaa1 parašė:
Na mano mazius nuo pat gimimo rieciasi del padidejusiu tonusu 🤔 vieni sako iki 3 menesiu turi nebesiriesti, kiti sako kad iki 6men normalu 🤔
Tas rietimasis kažkaip iki šiol negasdindavo, bet reiks pasidomėt labiau, gal tikrai tonusai, nes vat gultuke sėdėdama bando sėstis, ir gerokai galvą atkelia, kokių 10 cm tai tikrai, baisu, anksti dar, o pas mane dar ir mažutė, sveria dabar tik 5,3 😑
Sveikos. Ar esat davusios pieno mišinio kuris jau yra paruoštas?
Aš kažkaip skeptiškai į juos žiūriu, tas ilgas galiojimas kažkaip manęs nežavi, bet...
Vakar buvau mieste ir pritrūkau pieno. Pagailo jau verkiančio vaiko ir nupirkau aptamilio. Ir ką, šiandien jis man viską dieną zirzintis, prastai miegojo, vangiai valgė ir nekakojo. Ar gali būti kad nuo to pieno?
Puuppaa parašė:
Sveikos. Ar esat davusios pieno mišinio kuris jau yra paruoštas?
Aš kažkaip skeptiškai į juos žiūriu, tas ilgas galiojimas kažkaip manęs nežavi, be…
Taip esu. Ir ne viena kart. Is pradziu pirkau pora buteliuku pabandymuj, nes nenorejau pirkt visos pakuotes jei negertu. Tai ir negere. Tada po poros savaiciu vel pabandziau ir tik tada pirkau pakuote. Veliau teko misinuka keist nes netiko, tai naujo irgi pagaminta pirkau pabandymuj. Dabar kai jau atsirinkom misini, esu davus restorane. Man patogiau toki nusinest nei miltelius maisyt. As ju nebijau duot,, Svarbu tik atidarius jau nelaikyt ilgiau nei 2 val
Trešnės parašė:
Sveikos mamytes. O jūsų vaikinukai ar zvairuoja? Mano dabar pradėjo tai biski neramu paliko
Mano pirmą mėn pažvairuodavo kol sufokusuodavo akys, dabar jau senokai nemačiau kad sužvairuotų
Trešnės parašė:
Sveikos mamytes. O jūsų vaikinukai ar zvairuoja? Mano dabar pradėjo tai biski neramu paliko
Iki puses metu nieko blogo, pati dirbu akiu klinikoje ir daznai ateina mamos su leliukais issigande, bet iki puses metu paliekama stebejimui
Trešnės parašė:
Musiskis zvairuoja viena akim, tai gavom siuntima. Kadangi eiles pas vaiku oftalmologus labai dideles, tai seimos gydytoja patare dabar registruotis, kad iki pusmecio spetume pasirodyt. Tai panasiai ir gausis, nes Santarose viskas buvo pilnai uzbookinta 2 men i prieki.
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai