Liepos mama parašė:
Žiūriu mūsų gimę ta pačia diena, jum 3 sav..,mum taip pat🙂
🙂
Liepos mama parašė:
Žiūriu mūsų gimę ta pačia diena, jum 3 sav..,mum taip pat🙂
🙂
Moliugele333 parašė:
Na va, prisiduodu savo išgyvenimus ir aš![]()
Sveikinu🙂
amonika parašė:
Man vieną dieną paruošiamieji buvo nuo 12 iki 18 val maždaug ir gana reguliarūs ir nurimo, o kitą rytą nuo 6 ryto jau normalūs prasidėjo 🙂
Prieš tris valandas nubėgo vandenys, ir vis bėga tokiais pliūpsniais - paskambinau į gimdymo namus, sake kada gi skaidrus - laukti saremiu, bet jų nėra 🤷🏼♀️ Jei per 10 val neprasidėjo - sake atvykti. Spėju persirisime į naujus metus 😅
Kalėdų mergaitė parašė:
Prieš tris valandas nubėgo vandenys, ir vis bėga tokiais pliūpsniais - paskambinau į gimdymo namus, sake kada gi skaidrus - laukti saremiu, bet jų nėra 🤷🏼♀️ Jei pe…
Man kai nubėgo vandenys jau buvo 8cm ir tada iškart prasidėjo labai stiprūs sąrėmiai 😀 Beeeeet šiaip jei galima kentėt sąrėmius, tai smagiau namie jų sulaukt, paskui gimdykloj mažiau reikalų 😀
Katažyna95 parašė:
Sveikos kaip jusu vaikuciai miega ? Po kiek val ? Maniske tiek naktim tiek diena 1.5val tai 2h
Diena po maždaug 1,5h vieną miegą. Kitas miegas būna ir 2-3h tada vėl 1,5h ir naktį 3-5h miega o kitus du po maždaug 2,5h
Liepos mama parašė:
Pas mus nėra jokio grafikoje miego nei valgymo... Naktis košmariška, verkė ir valgė, bet... Ar pilvuką skaudėjo, ar jai pienas nesotus aš nežinau... Na naktį pamieg…
Nekaitaliokit krūtų balgymo metu. Taip vaikas gauna daugiau lieso pieno ir gal dėl to neprivalgo ir yra neramus
Tirli pirli parašė:
Nekaitaliokit krūtų balgymo metu. Taip vaikas gauna daugiau lieso pieno ir gal dėl to neprivalgo ir yra neramus
Bet jai vienos maža... Gydytoja liepė duoti abi... 🤔
Liepos mama parašė:
Va ca mano irgi liepė duoti abi..jei matau kad vaikui trugsta pieno..
Kalėdų mergaitė parašė:
Prieš tris valandas nubėgo vandenys, ir vis bėga tokiais pliūpsniais - paskambinau į gimdymo namus, sake kada gi skaidrus - laukti saremiu, bet jų nėra 🤷🏼♀️ Jei pe…
Man kai su sunumi nubego vandenys, saremiai prasidejo tik kai pradejo skatinti ir tas vyko nuo vandenu nubegimo 6 val.o vandenys ilgai dar bego 🙂
Liepos mama parašė:
Zinokit ir patarciau nekaitalioti, nes ant galo riebesnis pienas yra ir tiesiog sunkiau ji istraukti;) reikia kazkaip priversti istraukti, kitom padeda maitinimas ant kamuolio.. o mano vaikui pilva pucia labai, zinau, kad susitvarkys laikui begant, bet taip gaila.. nezinau kaip jus, bet as esu gyva saldumynais😂galeciau visa diena vien tik juos valgyti, sitaip noriu saldaus kazko😩zinau, kad negerai, bet negaliu susivaldyt, nes miego mazai pas mane, ne tiek kiek leliukas kelias, kiek vyresnysis pradejo keltis 4 ryto su visam... tai praktiskai pamiegu po pora valandu... kazkoks kvailas tarpsnis pas ji..
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai